DLL İnject ederken güvenli yol (Valorant)

emrhnkse40

Bronz Üye
Merhabalar , aim assist dllsi inject edeceğim ve 2 aydır falan kullanıyor insanlar hiç ban yiyen görmedim daha. Çünkü belli etmiyor.

DLL İnject edince deteceted olma olasılığı var mı DLL'nin ve ne tür korumalar yapabiliriz? (HWİD Ban yemek istemiyorum)
USB Üzerinden inject edersek daha mı güvenli olur ? Bilgili olanlar yorum atabilir mi . Tşeekkürler.

Merhabalar , aim assist dllsi inject edeceğim ve 2 aydır falan kullanıyor insanlar hiç ban yiyen görmedim daha. Çünkü belli etmiyor.

DLL İnject edince deteceted olma olasılığı var mı DLL'nin ve ne tür korumalar yapabiliriz? (HWİD Ban yemek istemiyorum)
USB Üzerinden inject edersek daha mı güvenli olur ? Bilgili olanlar yorum atabilir mi . Tşeekkürler.
Güvenli ve kaliteli bir injectör bulursan ban yemessin ama kalitesiz free injectör kullanırsan yersin mesela
ban yedirten bir örnek injectör Prooces Hacker 2

Valla kanka onu bunu bilmem de ben bi eşşeklik yaptım kendi ana hesabımla sitenin hilesini oyunda kullandım hwid ban yedim 2 gün önce 3 ay hesabımıda tamamen banladılar :(

aimassist eğer external olarak etki ediyorsa visual studiodan rastgele bir form oluştur exeye ddök çalıştır dll'e vmp at herangi bir injektörle oluşturduğun programa enjekte et ( internal ise yani illaha valoranta enjekte etmek gerekiyorsa hiç deneme ilk maçtan ban yiyeceğini belirteyim.)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt