Çözüldü DiskDrive Perma Spoofing yapabilen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cedicelali

Efsane Üye
Başlıkta da gördüğünüz gibi HDD/SSD için kalıcı olarak name-serialnumber vb değiştirebilecek birini arıyorum. Bilgisayarı yeniden başlattığımda eski haline dönerse hiçbir anlamı kalmıyor. Lütfen bilgisi olmayanlar yorum, dm atmasın.
Ek bilgi; Anakartım raid desteklemiyor.

sddas.jpg

Görsel bana ait değil. Yapabilen çıkarsa ödemesini yaparım.

Başlıkta da gördüğünüz gibi HDD/SSD için kalıcı olarak name-serialnumber vb değiştirebilecek birini arıyorum. Bilgisayarı yeniden başlattığımda eski haline dönerse hiçbir anlamı kalmıyor. Lütfen bilgisi olmayanlar yorum, dm atmasın.
Ek bilgi; Anakartım raid desteklemiyor.

sddas.jpg

Görsel bana ait değil. Yapabilen çıkarsa ödemesini yaparım.
reiz bu raid0 bildiğim kadarıyla program ile felan yapılmıyor yani raid0dan başka bir çözümü yok diye biliyorum hdd/ssd serialini değiştirmeyi

Bildiğim kadarıyla görmedim çok araştırdım ama genelde hepsi pc yeniden başlayana kadar

reiz bu raid0 bildiğim kadarıyla program ile felan yapılmıyor yani raid0dan başka bir çözümü yok diye biliyorum hdd/ssd serialini değiştirmeyi
Bi ümittir yaşamak :) Çoook araştırma yaptım ama dediğin gibi raid0 ve driver-efi haricinde çözüm yok gibi.
İşin kötü yanı piyasada bu banı kaldırabilen spoofer yok. Bildiğim kadarıyla bir tek WF var oda 2 ayda bir dt oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt