kavgacisarhos
Silver Üye
Discord'a girmek için 1.1.1.1 kullanıyorum fakat yeni sunuculara katılırken URL doğru olmasına rağmen giremiyorum. Hiç bir sunucuya giriş yapılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
normal vpn acman gerekıyor dnsle gıremezsın sunucuya , yuklemekle ugrasmak ıstemıyorsan tarayıcına uzantı vpn ekle tarayıcıdan gir dcyeDiscord'a girmek için 1.1.1.1 kullanıyorum fakat yeni sunuculara katılırken URL doğru olmasına rağmen giremiyorum. Hiç bir sunucuya giriş yapılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
normal vpn acman gerekıyor dnsle gıremezsın sunucuya , yuklemekle ugrasmak ıstemıyorsan tarayıcına uzantı vpn ekle tarayıcıdan gir dcye
Teşekkürler normal vpn açınca düzeldi.warp kullanınca maalesef girilmesi engelleniyor.browser vpnsi ile discorda giriş yapıp girebilirsin.
1.1.1.1 vpn değil dns diye biliyorum telefondaysan tunnelbear deneyebilirsin pc kullanıyorsan tarayıcına eklentiler ile bir vpn ekleyebilirsinDiscord'a girmek için 1.1.1.1 kullanıyorum fakat yeni sunuculara katılırken URL doğru olmasına rağmen giremiyorum. Hiç bir sunucuya giriş yapılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?