Discord VPN açıkken sunuculara girilmiyor.

kavgacisarhos

Silver Üye
Discord'a girmek için 1.1.1.1 kullanıyorum fakat yeni sunuculara katılırken URL doğru olmasına rağmen giremiyorum. Hiç bir sunucuya giriş yapılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Discord'a girmek için 1.1.1.1 kullanıyorum fakat yeni sunuculara katılırken URL doğru olmasına rağmen giremiyorum. Hiç bir sunucuya giriş yapılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
normal vpn acman gerekıyor dnsle gıremezsın sunucuya , yuklemekle ugrasmak ıstemıyorsan tarayıcına uzantı vpn ekle tarayıcıdan gir dcye

warp kullanınca maalesef girilmesi engelleniyor.browser vpnsi ile discorda giriş yapıp girebilirsin.

Çalıştır'a gir(Win+R)>%appdata%>discord'u sil
Sonrasında discord a tekrar girdiğinde o sorun düzelir fakat bunu her pc'yi kapat aç yaptığında yapman gerek
(dc kapalıyken sil dosyayı)

warp da oyle bi sorun var tarayıcına browsec vpn indir ordan gir sonra kapat uyg dan gir

opera kendi vpnsiyle girip rahatça arkadan kullanabilirsin

8.8.8.8
8.8.4.4
bu dns adresini kullanmanı tavsiye ederim. ben şuan bu adresi kullanıyorum herhangi bir sorun yok tertemiz açılıyor discord. (Turknet kullanıyorum)

1.1.1.1 vpn değil dns diye biliyorum telefondaysan tunnelbear deneyebilirsin pc kullanıyorsan tarayıcına eklentiler ile bir vpn ekleyebilirsin

1.1.1.1 zaten vpn sayılmıyorki normal bi vpn dene sorun çözülür

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt