Çözüldü Discord Sunuculara Giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maybeitsjuve

Çabuk küserim ona göre
Gold Üye
İletişim
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuzki discord türkiyede erişime kapatıldı bende warp ile discorda tekrardan erişebildim fakat hiçbir yeni sunucuya giremiyorum bağlantılara tıklayamıyorum bunun bir çözümü var mıdır?

Arkadaşlar merhaba biliyorsunuzki discord türkiyede erişime kapatıldı bende warp ile discorda tekrardan erişebildim fakat hiçbir yeni sunucuya giremiyorum bağlantılara tıklayamıyorum bunun bir çözümü var mıdır?
sadece bende olmuyormuş demek, çözümünü şu şekilde sağladım tarayıcıdan bir vpn kullanıp discord hesabına gir ardından web üzerinden katılım sağla sunucuya

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bendede olmuyo,webden denedigimdede olmamıstı fakat telefondan girebiliyorum sunuculara.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
opera kullaniyorsan 2dk vpn ac suncuya gir

sadece bende olmuyormuş demek, çözümünü şu şekilde sağladım tarayıcıdan bir vpn kullanıp discord hesabına gir ardından web üzerinden katılım sağla sunucuya
Tarayıcıdan nasıl vpn kullanabilirim ?
bendede olmuyo,webden denedigimdede olmamıstı fakat telefondan girebiliyorum sunuculara.
Telefonda hangi vpn i tavsiye edersiniz

opera kullaniyorsan 2dk vpn ac suncuya gir
bu şekilde oluyorsa çok iyi opera indiriyorum şimdi teşekkürler

Tarayıcıdan nasıl vpn kullanabilirim ?

Telefonda hangi vpn i tavsiye edersiniz

bu şekilde oluyorsa çok iyi opera indiriyorum şimdi teşekkürler
secure vpn direkt app storede var veya google playde ucretsiz bir sekilde veya dns adresinizi özel okarak ayarlayıp dns.adguard.com yapar iseniz girebilirsiniz telefondan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt