- İletişim
Merhaba, Discord'ta ses kanalı izlemek için özel olarak oluşturduğum bir selfbot paylaşıyorum. Bu selfbot, `discord.js-selfbot-v13` kütüphanesi kullanılarak oluşturulup JavaScript ile yazılmıştır.
Kodu incelemek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:
GitHub:
Selfbot'u çalıştırmak için, aşağıdaki adımları takip edin:
1. Projeyi klonlayın veya indirin.
2. Konsolu açın.
3. `npm install` komutunu çalıştırarak gerekli modülleri yükleyin.
4. `config.json` dosyasını doldurun ve Discord sunucu id, ses kanalı id ve hesap tokeninizi girin.
5. `node index.js` komutunu kullanarak selfbotu başlatın.
Selfbot, belirttiğiniz ses kanalına bağlanacak ve kanalda geçirilen süreyi konsolda gösterecektir. Ayrıca, ses kanalının adını, id sini ve sesteki üye sayısını da görüntüleyecektir.
Bu selfbot, Discord'ta public sunucularda ses kasmanıza yarayabilir. Eğer bu selfbot'u beğendiyseniz veya daha fazla ve farklı özellik eklemek istiyorsanız, lütfen bana ulaşın!
Kurulum yapamayan arkadaşlar discord'dan ulaşabilir.
Discord: x7r0n
Görseller:
Kodu incelemek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:
GitHub:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Selfbot'u çalıştırmak için, aşağıdaki adımları takip edin:
1. Projeyi klonlayın veya indirin.
2. Konsolu açın.
3. `npm install` komutunu çalıştırarak gerekli modülleri yükleyin.
4. `config.json` dosyasını doldurun ve Discord sunucu id, ses kanalı id ve hesap tokeninizi girin.
5. `node index.js` komutunu kullanarak selfbotu başlatın.
Selfbot, belirttiğiniz ses kanalına bağlanacak ve kanalda geçirilen süreyi konsolda gösterecektir. Ayrıca, ses kanalının adını, id sini ve sesteki üye sayısını da görüntüleyecektir.
Bu selfbot, Discord'ta public sunucularda ses kasmanıza yarayabilir. Eğer bu selfbot'u beğendiyseniz veya daha fazla ve farklı özellik eklemek istiyorsanız, lütfen bana ulaşın!
Kurulum yapamayan arkadaşlar discord'dan ulaşabilir.
Discord: x7r0n
Görseller:
Son düzenleme: