Discord Sürekli Seste Kalma (SELFBOT)

Twixx

I'm creating a virtual hell.
Uzman Üye
İletişim
Merhaba, Discord'ta ses kanalı izlemek için özel olarak oluşturduğum bir selfbot paylaşıyorum. Bu selfbot, `discord.js-selfbot-v13` kütüphanesi kullanılarak oluşturulup JavaScript ile yazılmıştır.

Kodu incelemek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:

GitHub:

Selfbot'u çalıştırmak için, aşağıdaki adımları takip edin:

1. Projeyi klonlayın veya indirin.
2. Konsolu açın.
3. `npm install` komutunu çalıştırarak gerekli modülleri yükleyin.
4. `config.json` dosyasını doldurun ve Discord sunucu id, ses kanalı id ve hesap tokeninizi girin.
5. `node index.js` komutunu kullanarak selfbotu başlatın.

Selfbot, belirttiğiniz ses kanalına bağlanacak ve kanalda geçirilen süreyi konsolda gösterecektir. Ayrıca, ses kanalının adını, id sini ve sesteki üye sayısını da görüntüleyecektir.

Bu selfbot, Discord'ta public sunucularda ses kasmanıza yarayabilir. Eğer bu selfbot'u beğendiyseniz veya daha fazla ve farklı özellik eklemek istiyorsanız, lütfen bana ulaşın!

Kurulum yapamayan arkadaşlar discord'dan ulaşabilir.
Discord: x7r0n

Görseller:
Gd7WW.png
4Rq9T.png

Son düzenleme:
Ban riski yok mu hocam, genelde token ile kullanılan botlar bir süre sonra bana sebep oluyor. Ben de aynı şekilde açık kaynak kodlu bir owo farm botu kullanmıştım ancak direkt olarak discorddan uyarı almıştım.

Ban riski yok mu hocam, genelde token ile kullanılan botlar bir süre sonra bana sebep oluyor. Ben de aynı şekilde açık kaynak kodlu bir owo farm botu kullanmıştım ancak direkt olarak discorddan uyarı almıştım.
Owo ile aynı değil dostum bu sadece sess girip kalıyor afk mantığı owo da ise mesaj gönderiyorsun sürekli ve owo botunda seni şikayet etmiş olabilirler

Son düzenleme:
kullanmak için 2 aşamalı doğrulama gibi güvenlik önlemlerini kapatmalımıyız ?

hocam naptın şimdi 13lük ergen egecanlar atat da ses kascak:kappajail:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt