discord spotify dinliyor yok

mashirosamax

Bronz Üye
spotifyda herşeyim bağlı ve her şey tam googledede arattım bütün her şeyi denedim yok spotifyda dinlediğim şarkı gözükmüyor sadece spotify webden açınca gözüküyor bunu programa nasıl bağlayabilirim

haha bunu fantasy falan da yasamıstı cozemeyıp formatlamıstı kanka pek te bır cozumu yok dıye bılıyorum.

spotifyda herşeyim bağlı ve her şey tam googledede arattım bütün her şeyi denedim yok spotifyda dinlediğim şarkı gözükmüyor sadece spotify webden açınca gözüküyor bunu programa nasıl bağlayabilirim
Discordu sil yükle yap belki güncelleme fln vardır veya kurulurken dosyalar inmemiştir bide bilgisayarın kötümü?

Ayarlar > Etkinlik Gizliliği > Tespit Edilen Etkinliğini Diğerleriyle Paylaş Butonunun Açık Olup Olmadıgını Kontrol Edermisin Açık Değilse Aç

Discordu yönetici olarak çalıştır. Ayarlardan etkinliği önizlemeyi aç.

her şeyi yaptıysan format tek çözüm aynısını yaşamıştım geçmişte

revo veya iobit uninstallerla sil discordu çözülüyor bende zamanında yaşamıştım formatıda düşünmemiştim değil ama sorun çözülmüştü herkes format demiş gerek yok

image.png

bu özelliği etkinleştirmeyi denermisiniz

aynı sorun bende de var web üzerinden spotifyi actıgımda oluyor ama spotify uygulamasında göstermiyo her seyi denedim cözümü yok formatla

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt