Discord Siteden Log Çekme Botu için ortak arıyorum.

kakayiyenfatali

discord.gg/divineservice
Efsane Üye
İletişim
Beyler selamın aleyküm öncelikle projeden ve kendimden biraz bahsedeyim.

- 17 yaşında Python, Node.js (JavaScript) ile ilgilenen, yaptığı botları ve toolları itemsatış üzerinde satarak erken gelir sağlamaya çalışan bir Türk vatandaşıyım.

- Proje verilen site üzerinden log çekmeyi sağlayan, free, premium ve booster şeklinde üç adet kategorisi olan bir discord botu olacak. Bot kullanıcı dostu komutları ve menüleri ile kullanıcıların aklında sorun bırakmayacak kaliteli bir bot olacak. Projeyi yapmamda yardım eden kişi (eğer güvenilir ise) ile premium, sponsorluk ve reklamlardan gelen kazançlar %20 gibi bir oranda paylaşılacak.

- Kısacası log botu yapacağım ve bu botun kodlaması, reklamlaması ve kullanıcı bulmada yardımcı olacak, güvenilir ve az çok python ve node.js alanlarında kodlama bilgisine sahip olan bir yada iki kişi arıyorum.

- Projeyi niye tek yapmıyorsun gibi sorular geleceğini tahmin ettiğimden dolayı söylemek istedim; Web siteleri ile alakalı pek bilgim olmadığından logu çekmeye yarayacak bölümü yapmakta zorluk çektim. ( Benim düşündüğüm projede bot logu canlı olarak çekip teslim edecekti. Bir txt dosyasından logu çekip verme vs. değil yani :) fakat txtden çekecek şekildede yapabiliriz. )

- Projeye katılmak isteyen arkadaşlar aşağıda bıraktığım discord sunucusu üzerinden ticket açarak talep yapabilir.

- Discord :

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt