Open Source Discord Promo Checker

kakayiyenfatali

discord.gg/divineservice
Efsane Üye
İletişim
Arkadaşlar bilgisayarı formatlamadan önce arşivimde olan bazı dosyaları eski bir usb'den geri kurtarmayı başardım. İçerisindeki işe yarayacak şeyleri teker teker paylaşıcam.

Kısacası şöyle içerisine koyulan promo kodlarını ne kadar süre kaldığı falan çalışıp çalışmadığını captureli kaydeder.

Şifre : cg

Not : zamanında 150₺ paraya satılıyordu satın almıştım bende.

Son düzenleme:
Kral s*kt*r git lütfen başka foruma konu başlığını içeriğini kontrol etmeden bana burda caz yapma. Promo satışı yapan insaların promolarının kaç gün kaldığını yada kullanılıp kullanılmadığını görmeleri için inşallah bu forumdan 1-2 hafta içerisinde gidersin senin gibi ucubeler database'de yer kaplıyor.
Böylelerin direk banlanması gerekiyor :)

Kral s*kt*r git lütfen başka foruma konu başlığını içeriğini kontrol etmeden bana burda caz yapma. Promo satışı yapan insaların promolarının kaç gün kaldığını yada kullanılıp kullanılmadığını görmeleri için inşallah bu forumdan 1-2 hafta içerisinde gidersin senin gibi ucubeler database'de yer kaplıyor.
oludu azten sinirli sinirli cevp vereceğine önemli dediğin şey bumu zaten paylaşılmıştı boş konu demeden bende böyle açıkladım
Böylelerin direk banlanması gerekiyor :)
aynen kardeşim başka istepin arzun varsa söyle

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kafa basmıyo ki

oludu azten sinirli sinirli cevp vereceğine önemli dediğin şey bumu zaten paylaşılmıştı boş konu demeden bende böyle açıkladım

aynen kardeşim başka istepin arzun varsa söyle
Sırf sana verdiğim cevaptan 2 gün ban yedim onu öncelikle belirteyim. Kral forumda paylaşılmış olabilir bu normal fakat benimkiyle aynı mı acaba? Kendim özel olarak yaptığım birşeyi paylaşmışım insanlar yararlansın diye bundan sanane? Tekrardan bu forumdan en kısa sürede gitmen dilekcesiyle.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt