Open Source Discord Nitro/Promo Generator Bot Entegreli!

liphsoft

Gold Üye
selamlar cheatglobal ailesi bu gün size discord hem nitro hemde promo generator paylaşıcam ilk konum olduğu için eksiklerim olabilir lütfen beni bilgilendirin :) python ile yapılmıştır çalıstırmak icin cmdye öncelikle şu komudu yazmanız gerekir : "pip install discord.py" botun tokenini ve channel idsini ayarlamayı unutmayın iyi nitro kazanmalar :) (tutturma sansı bi tık düsük olabilir ve checker yok direk kanala atıyor saniyede bir isterseniz onu kaldırabilirsiniz ve gpt paste)

indir:

VT:

Çalıştığına Dair Kanıt:

Son düzenleme:
Çalıştığına dair video ekler misiniz

selamlar cheatglobal ailesi bu gün size discord hem nitro hemde promo generator paylaşıcam ilk konum olduğu için eksiklerim olabilir lütfen beni bilgilendirin :) python ile yapılmıştır çalıstırmak icin cmdye öncelikle şu komudu yazmanız gerekir : "pip install discord.py" botun tokenini ve channel idsini ayarlamayı unutmayın iyi nitro kazanmalar :) (tutturma sansı bi tık düsük olabilir ve checker yok direk kanala atıyor saniyede bir isterseniz onu kaldırabilirsiniz)

indir:

VT:
Gereksiz konu internet üzerinde 100 kat iyi entegreli botlar var. GitHub'dan bakabilirsiniz. Ayrıca GPTPaste olduğunuda keşke söyleseydin:

intents = discord.Intents.default()
GPTPASTE olduğunu belli ediyor zaten. Bot çalışmayabilir default yerine all yapın.

selamlar cheatglobal ailesi bu gün size discord hem nitro hemde promo generator paylaşıcam ilk konum olduğu için eksiklerim olabilir lütfen beni bilgilendirin :) python ile yapılmıştır çalıstırmak icin cmdye öncelikle şu komudu yazmanız gerekir : "pip install discord.py" botun tokenini ve channel idsini ayarlamayı unutmayın iyi nitro kazanmalar :) (tutturma sansı bi tık düsük olabilir ve checker yok direk kanala atıyor saniyede bir isterseniz onu kaldırabilirsiniz ve gpt paste)

indir:

VT:
Çalışma ihtimali piyango çıkma ihtimali kadar düşük. Gereksiz.

zaten çıkma ihtimali düsük oldugunu belirttim ama yinede özürdilerim birdahaki konuma daha yararlı olmaya çalışacağım
discordun anlaştığı sitelerin generatorunu yapsan daha iyi proxyde yardımcı olurum

Eline sağlık ama Çıkma ihtimali evine Ufo düşme ihtimali kadar düşük

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt