Discord Nitro Generator - Ultra Fast | Coming Soon!

Nowzy

Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar!
Bugün sizlere üzerinde çalıştığım ve yakında paylaşmayı düşündüğüm bir projeden bahsedeceğim. Bu projeyle birlikte Discord Nitro kodları üretebileceksiniz, hem de oldukça hızlı ve sorunsuz bir şekilde! Testlerimde sadece 8 dakikada tam 36 adet kod ürettim ve hiçbir hata ya da kesinti yaşanmadı.

Bu Nitro Generator, performansı ve kullanım kolaylığı ile fark yaratacak. Şu an son ayarları yapıyorum ve çok yakında sizlerle paylaşacağım. Beklemede kalın, çok yakında geliyor! 🔥
İndirme Linki :
VirüsTotal :

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka bunu niye kotu biseyle obfliyon

Başarılı github'da görmüştüm fakat bu hali daha iyi :D

içerisinde uyuşmayan kütüphaneler var oyuzden pyarmor vs olmuyor deniyebilirsin
raceback (most recent call last):
File "generator.py", line 109, in <module>
File "curses\__init__.py", line 94, in wrapper
File "generator.py", line 52, in main
File "generator.py", line 27, in create_hyperw_file
File "encodings\cp1252.py", line 19, in encode
UnicodeEncodeError: 'charmap' codec can't encode character '\u011f' in position 16: character maps to <undefined>
[PYI-11784:ERROR] Failed to execute script 'generator' due to unhandled exception!

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
isteyenler kolayca decompile edip kaynak kodunu alabilir, paylaşımın için teşekkür ederiz.

raceback (most recent call last):
File "generator.py", line 109, in <module>
File "curses\__init__.py", line 94, in wrapper
File "generator.py", line 52, in main
File "generator.py", line 27, in create_hyperw_file
File "encodings\cp1252.py", line 19, in encode
UnicodeEncodeError: 'charmap' codec can't encode character '\u011f' in position 16: character maps to <undefined>
[PYI-11784:ERROR] Failed to execute script 'generator' due to unhandled exception!
burdakini calıstırabilirsin aynısı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt