Discord Nitro Checker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leopix

Efsane Üye

NOT : Program bana ait değildir.

NOT : Program bana ait değildir.
bu programa hiç gerek yok (bence) nitro üreten programlardan nitro alamayacaksınız çünkü discord nitro kodları üretip bırakmıyorki siz o kodu bulasınız ? :D
sizin kodu bulmanız için birisinin hediye kod oluşturması lazım ve oluşturduğu hediye kodunu başkası almadan sizin bulup almanız gerekli yani %00000,1 ihtimal falan diyeyim :d

bu programa hiç gerek yok (bence) nitro üreten programlardan nitro alamayacaksınız çünkü discord nitro kodları üretip bırakmıyorki siz o kodu bulasınız ? :D
sizin kodu bulmanız için birisinin hediye kod oluşturması lazım ve oluşturduğu hediye kodunu başkası almadan sizin bulup almanız gerekli yani %00000,1 ihtimal falan diyeyim :d
Evet ama şansını denemek isteyen PC AFK bırakarak şansını deneyebilir

teşekkürler paylaşım için denemek isteyen denesin bi ihtimal bu arada ben programı çalıştırıyorumda açılmıyor sebebini nedir

teşekkürler paylaşım için denemek isteyen denesin bi ihtimal bu arada ben programı çalıştırıyorumda açılmıyor sebebini nedir
çünkü remote service application uygulaması kısacası senin cihazını uzzktan kontrol ediyo darkcomet gibi düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt