Open Source Discord Moderation Bot ( GPT )

kakayiyenfatali

discord.gg/divineservice
Efsane Üye
İletişim
GPT'den büyük yardım aldığım Discord Moderasyon Botumu paylaşmaya karar verdim.

şifre cg

OpenSource olduğu için VT koymadım.

Çalışması için tek yapmanız gereken config.json'daki boş yerleri doldurmak.

BOTUN KOMUTLARI VE İŞLEVLERİ:
Ban: Bir kullanıcıyı sunucudan tamamen yasaklamak için kullanılır. Yasağı kaldırılana kadar kullanıcı sunucuya katılamaz.

Kick: Bir kullanıcıyı sunucudan atar. Ancak, kullanıcı tekrar davet edilirse sunucuya katılabilir.

Mute: Bir kullanıcıyı susturur. Kullanıcı mesaj gönderemez veya sesli sohbetlerde konuşamaz.

Unmute: Daha önce susturulmuş bir kullanıcının bu engelini kaldırır.

Clear: Belirtilen sayıda mesajı bir kanaldan toplu olarak silmek için kullanılır.

Warn: Bir kullanıcıya uyarı verir. Uyarı sayısına göre çeşitli cezalar (timeout, kick, ban gibi) uygulanabilir.

Lock: Bir kanalı kilitler ve genel kullanıcıların mesaj göndermesini engeller.

Unlock: Kilitli bir kanalın kilidini açarak mesaj göndermeye izin verir.

Slowmode: Kanal için yavaş mod ayarlar; kullanıcıların belirli bir süre aralığında yalnızca bir mesaj göndermesine izin verir.

Unban: Daha önce yasaklanmış bir kullanıcının yasağını kaldırır.

Addrole: Bir kullanıcıya belirli bir rol ekler.

Removerole: Bir kullanıcıdan belirli bir rolü kaldırır.

Nickname: Bir kullanıcının sunucudaki takma adını değiştirir.

Serverinfo: Sunucu hakkında bilgi verir (örneğin, üye sayısı, sunucu sahibi).

Userinfo: Belirli bir kullanıcı hakkında bilgi verir (örneğin, sunucuya katılma tarihi).

Avatar: Belirtilen kullanıcının avatarını (profil resmini) gösterir.

Ping: Botun gecikme süresini ölçer ve milisaniye cinsinden gösterir.

Poll: Bir anket oluşturur ve kullanıcılardan tepki emojileriyle oy kullanmalarını ister.

Timeout: Bir kullanıcıyı belirli bir süre için susturur. Bu süre boyunca kullanıcı mesaj gönderemez veya sesli sohbetlerde konuşamaz.

Help: Botun komutlarını ve bu komutların ne işe yaradığını açıklayan bir yardım menüsü sunar.

Gizli Komut :

Setstatus: Sadece config.json'da kurucu idsi olarak girilen idye sahip kullanıcı kullanabilir. Botun özel durumunu ayarlamanızı sağlar.

Ayrıca botta ek olarak loglama sistemi , bir kullanıcı belirli sayıda uyarı alında dmden uyarma ve işlem uygulama gibi ek özellikler var. Düzenlemeler yaparak kullanabilirsiniz.

ISTEDIGINIZ GIBI DUZENLEME YAPABILIRSINIZ FAKAT PAYLASACAKSANIZ BENI ETIKETLERSENIZ MUTLU OLURUM

COPYRIGHT CHATGPT AND KAKAYIYENFATALI PQWOIEIPOQWIPOEQ

Son düzenleme:
bi ara yapmaya çalışmıştım ama çok zor oluyor gpt iel bu kadar komudu nasıl ekledin ben 1 tane istesem eski istediğim şeyi unutuyor :D

bi ara yapmaya çalışmıştım ama çok zor oluyor gpt iel bu kadar komudu nasıl ekledin ben 1 tane istesem eski istediğim şeyi unutuyor :D
İlk önce Copilot'tan istedim yapamadı ChatGPT'ye geldim ilk başlarda bendede öyle oldu sonra sıra sıra verdiğim promtları düzgün tek bir mesaj haline getirdim ve yeni bir chat üzerinden ona gönderdim. Örnek:

1. yaptığım:

promt 1 : ban komutu ekle

promt 2 : kick komutu ekle

promt 3 : bla bla komutu ekle

2. yaptığım:

Bota şu komutları ekle : ban komutu ekle, kick komutu ekle, clear komutu ekle, help komutu ekle
Komutların işlevleri:
ban kişiyi sunucudan banlayacak
kick sunucudan atacak
clear kanaldaki belirli sayıda mesajı silecek
help bottaki komutları işlevleriyle sıralayacak

yani 2. yaptığımda tek promt olduğu için kafası karışmadı ve düzgün yaptı. Eklemesini istediğim şeyleride uzun ve açıklayıcı şekilde belirttim.

Tatlı dil kullanır ve açıklayıcı bir metin yazarsan yapay zekaya yaptıramayacağım hiçbirşey yoktur.

GPT'den büyük yardım aldığım Discord Moderasyon Botumu paylaşmaya karar verdim.

OpenSource olduğu için VT koymadım.

Çalışması için tek yapmanız gereken config.json'daki boş yerleri doldurmak.

BOTUN KOMUTLARI VE İŞLEVLERİ:
Ban: Bir kullanıcıyı sunucudan tamamen yasaklamak için kullanılır. Yasağı kaldırılana kadar kullanıcı sunucuya katılamaz.

Kick: Bir kullanıcıyı sunucudan atar. Ancak, kullanıcı tekrar davet edilirse sunucuya katılabilir.

Mute: Bir kullanıcıyı susturur. Kullanıcı mesaj gönderemez veya sesli sohbetlerde konuşamaz.

Unmute: Daha önce susturulmuş bir kullanıcının bu engelini kaldırır.

Clear: Belirtilen sayıda mesajı bir kanaldan toplu olarak silmek için kullanılır.

Warn: Bir kullanıcıya uyarı verir. Uyarı sayısına göre çeşitli cezalar (timeout, kick, ban gibi) uygulanabilir.

Lock: Bir kanalı kilitler ve genel kullanıcıların mesaj göndermesini engeller.

Unlock: Kilitli bir kanalın kilidini açarak mesaj göndermeye izin verir.

Slowmode: Kanal için yavaş mod ayarlar; kullanıcıların belirli bir süre aralığında yalnızca bir mesaj göndermesine izin verir.

Unban: Daha önce yasaklanmış bir kullanıcının yasağını kaldırır.

Addrole: Bir kullanıcıya belirli bir rol ekler.

Removerole: Bir kullanıcıdan belirli bir rolü kaldırır.

Nickname: Bir kullanıcının sunucudaki takma adını değiştirir.

Serverinfo: Sunucu hakkında bilgi verir (örneğin, üye sayısı, sunucu sahibi).

Userinfo: Belirli bir kullanıcı hakkında bilgi verir (örneğin, sunucuya katılma tarihi).

Avatar: Belirtilen kullanıcının avatarını (profil resmini) gösterir.

Ping: Botun gecikme süresini ölçer ve milisaniye cinsinden gösterir.

Poll: Bir anket oluşturur ve kullanıcılardan tepki emojileriyle oy kullanmalarını ister.

Timeout: Bir kullanıcıyı belirli bir süre için susturur. Bu süre boyunca kullanıcı mesaj gönderemez veya sesli sohbetlerde konuşamaz.

Help: Botun komutlarını ve bu komutların ne işe yaradığını açıklayan bir yardım menüsü sunar.

Gizli Komut :

Setstatus: Sadece config.json'da kurucu idsi olarak girilen idye sahip kullanıcı kullanabilir. Botun özel durumunu ayarlamanızı sağlar.

Ayrıca botta ek olarak loglama sistemi , bir kullanıcı belirli sayıda uyarı alında dmden uyarma ve işlem uygulama gibi ek özellikler var. Düzenlemeler yaparak kullanabilirsiniz.

ISTEDIGINIZ GIBI DUZENLEME YAPABILIRSINIZ FAKAT PAYLASACAKSANIZ BENI ETIKETLERSENIZ MUTLU OLURUM

COPYRIGHT CHATGPT AND KAKAYIYENFATALI PQWOIEIPOQWIPOEQ

workupload şifresi ne acaba

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt