Çözüldü DISCORD LOG BOTU yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ERSOYULUBEY

Uzman Üye
başlıkta da belirtiğim gibi discord log botu tasarlıyorum ıkı gundur bununla uğraşıyorum araştırmalar falan yaptım bu forumdanda bır kac kullanıcıyada soru sordum cevap dâhi vermedıler. Neyse bu bota SQLMap kodu ekledım hedef urleyı okuyor bot ama SQLMap cesıtlı uyarılar veriyordu risk seviyesini 3'e falan artırdım tarama cart curt uzun sürdüğü ıcın bu sefer dc botu kapanıyor tımeout süresi ekledim ama yınede botun kapanmasının önüne geçemedim bu işlem ıcın SQLMap uygun değil onu anladım. ŞİMDİ SORUYA GELİCEK OLURSAK web scrapıng ıcın ne onerırsınız bu bot ne ile bu ıslemı gerçekleştirmeli kullanımı kolay olması şart

başlıkta da belirtiğim gibi discord log botu tasarlıyorum ıkı gundur bununla uğraşıyorum araştırmalar falan yaptım bu forumdanda bır kac kullanıcıyada soru sordum cevap dâhi vermedıler. Neyse bu bota SQLMap kodu ekledım hedef urleyı okuyor bot ama SQLMap cesıtlı uyarılar veriyordu risk seviyesini 3'e falan artırdım tarama cart curt uzun sürdüğü ıcın bu sefer dc botu kapanıyor tımeout süresi ekledim ama yınede botun kapanmasının önüne geçemedim bu işlem ıcın SQLMap uygun değil onu anladım. ŞİMDİ SORUYA GELİCEK OLURSAK web scrapıng ıcın ne onerırsınız bu bot ne ile bu ıslemı gerçekleştirmeli kullanımı kolay olması şart
Kanka Gptden Yardım Alman Daha İyi Olur

gel yarıdmcı olaım

sql ile log çekmen çok zor method mu arıyorsun veya gpt ile mi ugrasıyorsun bilmiyorum ama her ikisinide kullanıyorssan zor kelimesinin daha üst versiyonu oluyor
hayır method aramıyorum web scrapıngi ne ıle yapabılırım onerınız varmı dıyorum sql ile çekmek zor ve uğraştırıyor hataları analiz edebilecek kadar bılgılıye sahıp degılım ama hırslıyım :iliked:

up+ yardım lazım hala fıkrı olanlar bı el atsınlar bakalım
bahsettiğin şey sql scanner gibi bir şeyse sql icin uygun bazi parametreler vardır örneğin cat,id gibi önüne gelen her siteye giremezsin genelde zaafiyetler index.php gibi sonu php ile biten urllerde olur örneğin; php?id=1 gibi sonuna ' gibi payloadlar ekleyerek sitede açık varmı yokmu diye manuel bir şekildede kontrol edebilirsin ama ek olarak cloudfare gibi korumaları bypasslayan bazi priv payloadlarda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt