Çözüldü Discord IP Ban Nasıl Kaldırılır ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

J1NX

個人
Efsane Üye
İletişim
Discorda Bir Sunucudan İp Ban Yedim Ve VPN Kullanıp Yeni Hesap Açık Girmeye Çalışıyorum Ancak Yinede "Davet Kabul Edilmiyor" Diyor Ne Yapmam Lazım Bir Bilgisi Olan Bana Yardımcı Olabilirmi ?
İlgili Resim:

Discorda Bir Sunucudan İp Ban Yedim Ve VPN Kullanıp Yeni Hesap Açık Girmeye Çalışıyorum Ancak Yinede "Davet Kabul Edilmiyor" Diyor Ne Yapmam Lazım Bir Bilgisi Olan Bana Yardımcı Olabilirmi ?
İlgili Resim:
yeni hesap aç bi mac adresi değiştir modemi resetle cmdye ipconfig renew all çek tadaaa

İlgili Resim:
dostum Konu Eskimiş Ama Ben Ginede Cevaplıyım Belki Başkaları Sorununu Çözmüş Olurum ;

Eger İP Ban Yediysen İP Degiştirmene Gerek Yok NordVpn Kullanarak Zaten İP Degişmiş Oluyor Kısaca NordVpn İle İP Ban Yesen Bile Ülke Degiştirerek Girebilirsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Opera'da gizli sekme aç ve yeni bir Discord hesabı oluştur. Hesap açıldıktan sonra Opera'nın kendi içinde olan VPN'ini aç ve sayfayı yenile (f5) sonrasında sunucuya girmeyi dene %99.99 başarılı sonuç alacaksın.

Bende Bunun Çözümünü Arıyordum Senin Açtıgın Konu Sayesinde Öğrenmiş Oldum Teşşekür Ederim Şimdi Banlayanlar Düşünsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt