kapatır, geri açmak istiyorsan (kapatırsa) kimlikle beraber yüzünü isterler, geri açtırırsınBeyler Valo da bir tane adamla tartıştık ana bacı sövdüm sonra bir png gönderdi bilmem ne boomer falan yazıyordu heasbını kapattıracağım diyordu kapatabilirmi ya da kapatırsa bunu nasıl engellerim bir bilginiz var mı?
Yaş methodu ile kapatıldıysa maalesef kimlik gerekiyor fakat diğer methodlar için kimlik zorunlu değil.kapatır, geri açmak istiyorsan (kapatırsa) kimlikle beraber yüzünü isterler, geri açtırırsın
13 yaş muhabbeti yapmadıysa spam atar fakat o da hesabında illegal, cinsel içerik (-18) var ise kapanır diğer türlü biraz zorBeyler Valo da bir tane adamla tartıştık ana bacı sövdüm sonra bir png gönderdi bilmem ne boomer falan yazıyordu heasbını kapattıracağım diyordu kapatabilirmi ya da kapatırsa bunu nasıl engellerim bir bilginiz var mı?
yok ya report değil bildiğin bir uygulama açtı 0cmuhtemel report spammer kullanıcaktır saglam methodsa kapanır 3 gune hesabın
eğer maç esnasındaysa gerçekleşdiyse banını yer oturursun hakaretten dolayı ama kanıtı vs bulunmuyoas ticket açar çözersin işi bot mesajlarıyla biraz zorda nysBeyler Valo da bir tane adamla tartıştık ana bacı sövdüm sonra bir png gönderdi bilmem ne boomer falan yazıyordu heasbını kapattıracağım diyordu kapatabilirmi ya da kapatırsa bunu nasıl engellerim bir bilginiz var mı?