Discord Hesap Kapatma Tehditi

OFCMerdan

Silver Üye
Beyler Valo da bir tane adamla tartıştık ana bacı sövdüm sonra bir png gönderdi bilmem ne boomer falan yazıyordu heasbını kapattıracağım diyordu kapatabilirmi ya da kapatırsa bunu nasıl engellerim bir bilginiz var mı?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
muhtemel report spammer kullanıcaktır saglam methodsa kapanır 3 gune hesabın

Hesabı kapatsa bile ticket açıp inceletebiliyorsun. 13 yaş methodu gibi methodlar var sana herhangi bir fotoğraf atmanı isteyebilir veya saçma bir soru sorup cevaplamanı isteyebilir engelle geç kapanırsa ticket ile açtırırsın.

Beyler Valo da bir tane adamla tartıştık ana bacı sövdüm sonra bir png gönderdi bilmem ne boomer falan yazıyordu heasbını kapattıracağım diyordu kapatabilirmi ya da kapatırsa bunu nasıl engellerim bir bilginiz var mı?
kapatır, geri açmak istiyorsan (kapatırsa) kimlikle beraber yüzünü isterler, geri açtırırsın

kapatır, geri açmak istiyorsan (kapatırsa) kimlikle beraber yüzünü isterler, geri açtırırsın
Yaş methodu ile kapatıldıysa maalesef kimlik gerekiyor fakat diğer methodlar için kimlik zorunlu değil.

13 yaş muhabbeti yapmadıysa spam atar fakat o da hesabında illegal, cinsel içerik (-18) var ise kapanır diğer türlü biraz zor

eğer maç esnasındaysa gerçekleşdiyse banını yer oturursun hakaretten dolayı ama kanıtı vs bulunmuyoas ticket açar çözersin işi bot mesajlarıyla biraz zorda nys

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt