Çözüldü Discord Hesap Çalındı Kart Bilgilerim Gidermi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AirlineS

Gold Üye
Merhaba cheatglobal ailesi bi kac gun once arkadaşım 20 tlye satilan nitrolardan alirdi kart bilgilerimi girdim iade geldi para sorun yok ama arkadaşımın bilgisayarına trojan fln girdiği icin dc hesaplari çalındı ve kart bilgileride hesaba tanımlı birsey olurmu papara kartım cc gibi seyler olurmu suan karti kullanima kapattim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
evet çalınır.
kullanıma kapattığınıza göre sorun yok.

iyi forumlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba cheatglobal ailesi bi kac gun once arkadaşım 20 tlye satilan nitrolardan alirdi kart bilgilerimi girdim iade geldi para sorun yok ama arkadaşımın bilgisayarına trojan fln girdiği icin dc hesaplari çalındı ve kart bilgileride hesaba tanımlı birsey olurmu papara kartım cc gibi seyler olurmu suan karti kullanima kapattim
Calinirda bı halt olmaz kapamışsın zaten kullanima

Önce kartını internet alışverişlerine kapat daha sonra müşteri hizmetlerini arayıp kartını iptal etmesini söyle onlar sana yeni kart gondereceklerdir

Discord üzerinden kart bilgileri gözükmüyor anca hesaba nitro çekmeye çalışır oda snaa onay gelir kartın tam bilgilerini göremez.

Discord'dan kart bilgilerini çalmak mümkün değil, herkesin dediği gibi en fazla nitro çekmeye çalışır kendine, o da 3d atar. Kartı iptal ettiysen bir şey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt