Discord Early Finder (Erken Dönem Destekçisi) Rozeti Bulma

doracan

Bronz Üye
İletişim
  • bu ne işe yarıyor self botunuza login atıp sunuculardaki early hesaplarını bulabilirsiniz.

src:

image.png

iş yapmak için işinize yarıyabilir :))

Son düzenleme:
self bot ne oluyor bazı sunucuların kendıne ozel botu var very basıyon fln o mu

• bu ne işe yarıyor self botunuza login atıp sunuculardaki early hesaplarını bulabilirsiniz.

src:

image.png

iş yapmak için işinize yarıyabilir :))
bunu bulunca ne oluyo kanka

bunu bulunca ne oluyo kanka
tokat atabilirsin early sahibi olan kişilere ne yapmak istersen yapabilirsin yani bu early finder.

self bot ne oluyor bazı sunucuların kendıne ozel botu var very basıyon fln o mu
selfbot normal kullanıcı hesabı oluyor kanka bot değil bu selfbot ile istediğin sunucuya girebiliyorsun normal bir hesap olduğu için

• Beğen
Tepkiler: VGC
tokat atabilirsin early sahibi olan kişilere ne yapmak istersen yapabilirsin yani bu early finder.

selfbot normal kullanıcı hesabı oluyor kanka bot değil bu selfbot ile istediğin sunucuya girebiliyorsun normal bir hesap olduğu için
Tam anlamı ile mala anlatır gibi anlatır mısınız her şeyi okudum ama anlamadım :D

Tam anlamı ile mala anlatır gibi anlatır mısınız her şeyi okudum ama anlamadım :D
şimdi şöyle canım selfbot dediğimiz şey bir kişisel hesap yani senin discorda girdiğin hesabı bir şeyler için kullanıcaksan mesela işte bir üyeyi takip etme vs. gibi şeylerde kullanıcaksan selfbot olur yani kişisel kullandığınız hesapların hepsi selfbot oluyor bu kadar bu attığım projemde kişisel hesabının tokenini giriyorsun ve sunucu id'sini girdiğinde json'a sunucudaki early hesaplarının kullanıcı adını hesap tarihini falan sıralıyor bu kadar.

rat atsanda mail v.s nası cekeceksin belki maili kayıtli değildi

rat atsanda mail v.s nası cekeceksin belki maili kayıtli değildi
biz cok attık eskiden sadece early token hesapları 3k earlyle başka early ratlayabiliyorsun güven meselesi oluyor ondan dolayı pahalıya gidiyor mail olmasa bile değerlidir eskiden 3k büyük para olduğu için şimdiye bakılırsa kötü bir miktar değmez

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt