theyankee00
Silver Üye
Discord Platformunda Kendi Oluşturduğunuz Botun Hesabına Giriş Yapmak !
Bot Nedir ? Nasıl Kullanılır ? Nasıl Oluşturulur ?
Herkese Merhabalar, öncelikle bildiğiniz gibi Discord platformunda Bot ve Botlar vardır ve bu botlar içlerine koyduğunuz komutlar aracılığı ile çalışırlar
Örnek bot komuları !yardım !ban gibi yüzlerce komutlardan yer alır
ve bizim amacımız bota hiçbir komut eklemeden onun hesabına girip onu kontrol etmek .
Nasıl Bot Oluşturulur ?
Öncelikle bir bot oluşturmak için Tarayıcınızın arama motoruna
Discord Developer Yazın ve ilk çıkan sonuca tıklayın tıklayacağınız link şu şekilde olmalı
Daha sonrasında linke Tıklıyoruz
Daha Sonra Karşınıza Bot oluşturma Paneli Çıkacaktır.
Sağ üst kısımda Yer alan New Application Butonuna Tıklayıp Karşımıza Çıkan Pencerede Botumuzun İsmini Belirliyoruz.
İsim Belirledikten Sonra Create Butonuna Tıklıyoruz. Ve botumuz an itibari ile oluşturuldu.
ve Artık Botumuz tamamen hazır İlgili ekranı Token sıkıntısı Nedeni ile göstermeyeceğim.
Her neyse, botumuz oluşturuldu bundan sonrasını sizlere video ile izah edeceğim belirtilen videoda botun hesabına nasıl gireceğiniz gösterilmektedir.
İyi Seyirler. İyi Forumlar.
Botun Hesabına Girme! | Discord Eğitimleri - YouTube
Not : Video Bana Ait Değildir.
Bot Nedir ? Nasıl Kullanılır ? Nasıl Oluşturulur ?
Herkese Merhabalar, öncelikle bildiğiniz gibi Discord platformunda Bot ve Botlar vardır ve bu botlar içlerine koyduğunuz komutlar aracılığı ile çalışırlar
Örnek bot komuları !yardım !ban gibi yüzlerce komutlardan yer alır
ve bizim amacımız bota hiçbir komut eklemeden onun hesabına girip onu kontrol etmek .
Nasıl Bot Oluşturulur ?
Öncelikle bir bot oluşturmak için Tarayıcınızın arama motoruna
Discord Developer Yazın ve ilk çıkan sonuca tıklayın tıklayacağınız link şu şekilde olmalı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Daha sonrasında linke Tıklıyoruz
karşınıza gelen ekrandan Sol üst Kısımda yer Alan Applications Bölümüne tıklıyoruzDaha Sonra Karşınıza Bot oluşturma Paneli Çıkacaktır.
Sağ üst kısımda Yer alan New Application Butonuna Tıklayıp Karşımıza Çıkan Pencerede Botumuzun İsmini Belirliyoruz.
İsim Belirledikten Sonra Create Butonuna Tıklıyoruz. Ve botumuz an itibari ile oluşturuldu.
Karşımıza böyle bir ekran çıkacaktır Burdan sol Tarafta Yapboz İconu ile yer alan Bot butonuna tıklıyoruz
Bu ekranda sağ tarafta yer alan Add Bot butonuna tıklıyoruz. Yes Do İt Butonuna tıklıyoruz ve Artık Botumuz tamamen hazır İlgili ekranı Token sıkıntısı Nedeni ile göstermeyeceğim.
Her neyse, botumuz oluşturuldu bundan sonrasını sizlere video ile izah edeceğim belirtilen videoda botun hesabına nasıl gireceğiniz gösterilmektedir.
İyi Seyirler. İyi Forumlar.
Botun Hesabına Girme! | Discord Eğitimleri - YouTube
Not : Video Bana Ait Değildir.