Open Source Discord Auth Bot

kakayiyenfatali

discord.gg/divineservice
Efsane Üye
İletişim
Zamanında İtemSatış üzerinden 150₺ gibi bir fiyata satın almıştım. Çalışıyormu çalışmıyormu herhangi bir fikrim yok. İçerisinde kurulum.txt var oradan bakarak kurabilirsiniz.

Şifre : cg​

Son düzenleme:
Zamanında İtemSatış üzerinden 150₺ gibi bir fiyata satın almıştım. Çalışıyormu çalışmıyormu herhangi bir fikrim yok. İçerisinde kurulum.txt var oradan bakarak kurabilirsiniz.

Şifre : cg
noluyor bu acaba anlatabilirmisin?

Ne İşe yarıyor bilginiz varmı?

arkadaşlar çalışan ve ya çalıştıran varsa benle iletişime geçsin dc rafail7410 ben kendi pc nasıl çalıştırıcağımı çözemedim vds yok kendi pc sinde çalıştıra bilen varsa yazsın bana

var birisi o2auth linkine tıklıyor ve izin veriyor yetkilendirme yapıldıktan sonra birisi sunuudan çıkarsa ve yetkilendirmeyi kaldırmazsa bot tarafından istediği sunucuya geri sokula bilir NOT: Azerbaycanlıyım tam düzgün anlatamamış ola bilirim kb

auth botları genellikle sunucuya girdikten sonra embedın altında'ki bulunan verify butonuna tıkladıktan sonra hesabınıza erişim istiyor vermek istiyor musun dediğinde verdiğinizde karşı tarafa ip adresiniz vb. şeyleri gönderiyor onayladığınız yani botun istediği şeylerle bu değişir ve sizi 1 den fazla sunucuya sokabilir bu bot.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt