- İletişim
Selamlar uzun zamandır bende olan ve aktifliği bayadır çekiliş falan yapmadığım için düşen fake rewards discord sunucumu çekiliş ile dağıtacağım.
Şartlar:
Konuyu beğenmek ve "Katılıyorum" yorumu yapmak.
Sunucu eskiden everyone ile birlikte 5dk içerisinde 40 tik alıyordu şuanda denemedim kazanan kişi istediğini yapabilir. Ayrıca
Birkaç SS:
ÇEKİLİŞ SONUÇLARI:
Kazanan : pyro
Yedek Kazanan : yedi ( Eğer pyro 11.11.2024 saat 20:00'a kadar dönüş yapmazsa verilecek kişi )
Kazananların seçildiği video
Kazanan kişi eğer 11.11.2024 saat 20:00'a kadar dönüş yapar ise video kaydı açıkken ödülünü verip paylaşacağım. Katılan herkese teşekkürler.
KAZANANA ÖDÜLÜN VERİLDİĞİ VİDEO ( video processing olabilir 2-3 dk sonra bakabilirsiniz eğer hata alırsanız. )
Şartlar:
Konuyu beğenmek ve "Katılıyorum" yorumu yapmak.
Sunucu eskiden everyone ile birlikte 5dk içerisinde 40 tik alıyordu şuanda denemedim kazanan kişi istediğini yapabilir. Ayrıca
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
i bu isteyenler girip sunucuya göz atabilir. Çekiliş katılımları saat 18:00 10 Kasım'da bitecek ve 10 Kasım saat 19:00 - 20:00 gibi çekilişin kazanan kişiyi açıklayacağım. Kazanan kişiye sunucunu tacı ile birlikte verilecektir. Kazanan kişi eğer şartları yerine getirmemişse yada 11 Kasım 19:00 - 20:00 tarihine kadar ödülünü almak için CheatGlobal DM aracılığıyla benimle iletişime geçmemişse yeni kazanan seçilecektir.Birkaç SS:
Sunucu sahibi olduğumun kanıtıÇEKİLİŞ SONUÇLARI:
Kazanan : pyro
Yedek Kazanan : yedi ( Eğer pyro 11.11.2024 saat 20:00'a kadar dönüş yapmazsa verilecek kişi )
Kazananların seçildiği video
Kazanan kişi eğer 11.11.2024 saat 20:00'a kadar dönüş yapar ise video kaydı açıkken ödülünü verip paylaşacağım. Katılan herkese teşekkürler.
KAZANANA ÖDÜLÜN VERİLDİĞİ VİDEO ( video processing olabilir 2-3 dk sonra bakabilirsiniz eğer hata alırsanız. )
Son düzenleme: