Discord 2k Üyeli Sunucu Çekilişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakayiyenfatali

discord.gg/divineservice
Efsane Üye
İletişim
Selamlar uzun zamandır bende olan ve aktifliği bayadır çekiliş falan yapmadığım için düşen fake rewards discord sunucumu çekiliş ile dağıtacağım.
Şartlar:
Konuyu beğenmek ve "Katılıyorum" yorumu yapmak.

Sunucu eskiden everyone ile birlikte 5dk içerisinde 40 tik alıyordu şuanda denemedim kazanan kişi istediğini yapabilir. Ayrıca
i bu isteyenler girip sunucuya göz atabilir. Çekiliş katılımları saat 18:00 10 Kasım'da bitecek ve 10 Kasım saat 19:00 - 20:00 gibi çekilişin kazanan kişiyi açıklayacağım. Kazanan kişiye sunucunu tacı ile birlikte verilecektir. Kazanan kişi eğer şartları yerine getirmemişse yada 11 Kasım 19:00 - 20:00 tarihine kadar ödülünü almak için CheatGlobal DM aracılığıyla benimle iletişime geçmemişse yeni kazanan seçilecektir.

Birkaç SS:

Sunucu sahibi olduğumun kanıtı

ÇEKİLİŞ SONUÇLARI:

Kazanan : pyro
Yedek Kazanan : yedi ( Eğer pyro 11.11.2024 saat 20:00'a kadar dönüş yapmazsa verilecek kişi )

Kazananların seçildiği video
Kazanan kişi eğer 11.11.2024 saat 20:00'a kadar dönüş yapar ise video kaydı açıkken ödülünü verip paylaşacağım. Katılan herkese teşekkürler.

KAZANANA ÖDÜLÜN VERİLDİĞİ VİDEO ( video processing olabilir 2-3 dk sonra bakabilirsiniz eğer hata alırsanız. )

Son düzenleme:
Selamlar uzun zamandır bende olan ve aktifliği bayadır çekiliş falan yapmadığım için düşen fake rewards discord sunucumu çekiliş ile dağıtacağım.
Şartlar:

Konuyu beğenmek ve "Katılıyorum" yorumu yapmak.

Sunucu eskiden everyone ile birlikte 5dk içerisinde 40 tik alıyordu şuanda denemedim kazanan kişi istediğini yapabilir. Ayrıca
i bu isteyenler girip sunucuya göz atabilir. Çekiliş sonucunu yarın saat 19:00 gibi açıklayacağım. Kazanan kişiye sunucunu tacı ile birlikte verilecektir.

Birkaç SS:

Katılıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çoğu join4join veya üye satın alınmış gibi duruyor.

çoğu join4join veya üye satın alınmış gibi duruyor.
Hiçbiri kesinlikle j4j değil. Hepsi kendim doğal yollarla hile sunucularından falan kastığım authlarla bastıklarım fakat üyelerin 1k'sı auth kalanı sunucuyu açtıktan sonra inviteler ile gelen üyeler. Sunucu şuanda ölü eskiden güzelde bir urlmiz vardı. Satmak yerine çekiliş yapayım dedim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Katılıyorum

Katılıyorum

hepsi ingiliz arap şüpheli

hepsi ingiliz arap şüpheli
Dostum evet çoğu ingiliz çünkü sunucunun kitlesini özellikle ingiliz olarak ayarladım. Discovery ayarlarındada eskiden english olarak ayarlıydı ve sunucudaki payments vs. hepsi ingilizce yapıldı. Türklere yönetlik olsaydı sunucu ismi , kullanılan botlar ve textleride türkçe yapardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt