Aynen Öyleböyle seyleri gozunde buyutme. kendin de yaparsın AYAK kısımlarını maskeliceksin banner kısmına kendi bannerini koyacaksın katmanı alta cekiceksin AYAKLAR üstte kalacak. parlaklıgı kıs. bitti
hocam hiç adobe gibi programlar kullanmadım bana yapabilirmisiniz rica etsem cok minnettar olurum gercekten.böyle seyleri gozunde buyutme. kendin de yaparsın AYAK kısımlarını maskeliceksin banner kısmına kendi bannerini koyacaksın katmanı alta cekiceksin AYAKLAR üstte kalacak. parlaklıgı kıs. bitti
Sende öyle bir dedin sanki adamdan para alacaksın gibime geliyormerhabalar, uzun süredir grafik tasarım ile uğraşıyorum ve yardımcı olabilirim. ulaşım için discord bırakabilirsiniz
su ayaklı sey bende yok. kendi ayagimi cekip atsam olur mu (45 numara)hocam hiç adobe gibi programlar kullanmadım bana yapabilirmisiniz rica etsem cok minnettar olurum gercekten.
keloğlandaki dev ayağı da olur yeter ki atsu ayaklı sey bende yok. kendi ayagimi cekip atsam olur mu (45 numara)
orjinal resmi atabilirsen yaparımSelamlar Bu Tarz Banner Yapan Arkadaşlar Bana Discord'dan Ulaşabilirmi Acaba? discord: ascxnia
ascxnia ekleyin hocammerhabalar, uzun süredir grafik tasarım ile uğraşıyorum ve yardımcı olabilirim. ulaşım için discord bırakabilirsiniz
elimde sadece bu var maleseforjinal resmi atabilirsen yaparım