⭐Di̇scord Arkadaşlik İsteği̇ +350 Stok!!!⭐

clqINC

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
⭐DİSCORD ARKADAŞLIK İSTEĞİ +350 STOK!!!⭐

💎 - Yüksek Kaliteli Kullanıcılar

🚚 - Hızlı Teslimat (10 Dakika İçinde Teslimat)

🏆 - 10/10 Müşteri Memnuniyeti

🤝 - Sipariş Öncesi ve Sonrası 7/24 Destek
(Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti en önemli önceliktir. Sipariş vermeden önce veya sonrasında bir sorunuz veya ihtiyacınız olduğunda, 7 gün 24 saat size yardımcı olmak için buradayız!)

SATIN ALMAK İÇİN:

GÜNCEL FİYAT LİSTSİ:
+25 ADET 24.90 TL +50 ADET 44.90 TL +75 ADET 64.90 TL +100 ADET 84.90 TL +125 ADET 104.90 TL +150 ADET 124.90 TL +175 ADET 144.90 TL
+200 ADET 164.90 TL +225 ADET 184..90 TL +250 ADET 204.90 TL +275 ADET 224.90 TL +300 ADET 244.90 TL +325 ADET 264.90 TL +350 ADET 284.90 TL

İSTEDİĞİNİZ ÖZEL BİR MİKTAR VARSA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ

Son düzenleme:
# Satış konunuz onaylandı.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konuya fiyat bilgisi ekleyiniz
(fiyat listesi olarak farklı bir linke değil direk konuya ekleyin)
Hocam normalde öyle yapıcaktım fakat çok fazla ilan olduğu için çok yer kaplıyordu emin misiniz? istiyorsanız yine öyle yaparım ama

Birşey soracağım bilmediğim için soruyorum ama bunu alan kişiler ne için alıyor? neyine lazım oluyor?

Birşey soracağım bilmediğim için soruyorum ama bunu alan kişiler ne için alıyor? neyine lazım oluyor?
Hocam itemsatış'ta bu satılıyor bende bu işi en hızlı ve kaliteli şekilde yapan tek kişiyim şuan. dedimki burda da bir konu açayım almak istiyen alabilir.
Bazı arkadaşlara discord arkadaşlık isteği almak saçma gelebilir, fakat alan kişiler oluyor.

Hocam itemsatış'ta bu satılıyor bende bu işi en hızlı ve kaliteli şekilde yapan tek kişiyim şuan. dedimki burda da bir konu açayım almak istiyen alabilir.
Bazı arkadaşlara discord arkadaşlık isteği almak saçma gelebilir, fakat alan kişiler oluyor.
Tamam Teşekkür ederim

hocam normalde öyle yapıcaktım fakat çok fazla ilan olduğu için çok yer kaplıyordu emin misiniz? istiyorsanız yine öyle yaparım ama
yan yana yazabilirsin

örnek : +25 ADET FİYAT 24.90 , +50 ADET FİYAT 44.90

gibi düzenleyin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt