DFTPro Crâck İsteği

zyzz

Diamond Üye
Program Adı Versiyonu.
DFTPRO_v3.2.6

Program Çalışan Link.

Virüs Total Sonucu.

GNU linker ld (GNU Binutils)(2.30)[GUI32,admin] ile Packlenmiş..!

Açıklama (Program hakkında kısa bilgi) :

Kod:
x64 x32 Sürümde çalışıyor.
Telefonlara ait driverler kurulması gerekiyor programın kendisi zaten bu işlevi görüyor.
Telefon imei repair rom yükleme vb.

Son düzenleme:
https://cheatglobal.com/konu/Crâck-istek-boeluem-kurallari.10796/

Basit bir id ve şifre istemekte ben pek fazla anlamıyorum konuyu düzenledim virüs total ekledim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
musst aufpassen das nicht zu viele viren rein machst

than
Program Adı Versiyonu.
DFTPRO_v3.2.6

Program Çalışan Link.

Virüs Total Sonucu.

GNU linker ld (GNU Binutils)(2.30)[GUI32,admin] ile Packlenmiş..!

Açıklama (Program hakkında kısa bilgi) :

Kod:
x64 x32 Sürümde çalışıyor.
Telefonlara ait driverler kurulması gerekiyor programın kendisi zaten bu işlevi görüyor.
Telefon imei repair rom yükleme vb.

thanks bende bu programı arıodum :D

Fiyatı 80USD yani 880tl gibi bir rakam kıran arkadaşların burada ücretsiz vereceğini sanmıyorum. Şuan üzerinde bende çalışıyorum kırdığımda konuyu yazarım 40USD olarak satışa çıkartabilirim. Bundan hariç kırıp ücretsiz verecek kişilerde forumda mevcut tabiki. İyi forumlar

Fiyatı 80USD yani 880tl gibi bir rakam kıran arkadaşların burada ücretsiz vereceğini sanmıyorum. Şuan üzerinde bende çalışıyorum kırdığımda konuyu yazarım 40USD olarak satışa çıkartabilirim. Bundan hariç kırıp ücretsiz verecek kişilerde forumda mevcut tabiki. İyi forumlar
Kanka dolar uçus modunda birim olarak 80 olsa herkes alirdi zaten mesele para vermek degil mesele yabancilarin 80 verdigine biz 880 veriyoruz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt