Dft pro hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KingMasterS

Gold Üye
Dft pro IMEI yazılımlari için telefon tool uygulaması bu uygulamanın giriş sistemi var bunu bypasslamaya çalıştım fakat hiçbir türlü geçemedim geçebilecek varmıdır program acilen lazım.

Şimdiii....
Kardeşim öncelikle konunuz tamamen ofsayt, zaten başta kurallara uyan bir talep değil.

Öncelikle bahsettiğiniz program hangi dilde yazılmış bunu bilmiyoruz, herhangi bir pack varmı bunu bilmiyoruz, sadece login kısmının geçilmesi yetiyor mu bunu bilmiyoruz yani belki başka kısıtlamalar var ? Bu ve bunun gibi detayları vermezsen kimseden yardım alamazsın eğer program sağlam bir developer tarafından yazılmışsa hiç alamazsın, ancak $$ bununla çözebilirsin... Telefonla ilgili olan yazılımlar genelde yüksek fiyatlara crackleniyor çünkü.

Şimdiii....
Kardeşim öncelikle konunuz tamamen ofsayt, zaten başta kurallara uyan bir talep değil.

Öncelikle bahsettiğiniz program hangi dilde yazılmış bunu bilmiyoruz, herhangi bir pack varmı bunu bilmiyoruz, sadece login kısmının geçilmesi yetiyor mu bunu bilmiyoruz yani belki başka kısıtlamalar var ? Bu ve bunun gibi detayları vermezsen kimseden yardım alamazsın eğer program sağlam bir developer tarafından yazılmışsa hiç alamazsın, ancak $$ bununla çözebilirsin... Telefonla ilgili olan yazılımlar genelde yüksek fiyatlara crackleniyor çünkü.
Bahsettiğim program pack var fakat şuan packi hatırlayamıyorum mobildeyim videolara bakınca login sisteminin geçilmesi yeterli olscsk gibi görünüyor gecilmeyecek bir program değil program zaten 70usd gibi bir fiyata satılıyor Türkiye'de neredeyse telefon tamir ve bayiilerde kullanılan bir program cracklenmesi imkansız değil ama zaman alabilecek bir program üstüne düşülmesi gerekiyor ugrassam yapamayacağım bir yazılım değil fakat uygulamaya tek atabilecek bir babayiğit yokmu forumdw login kısmını bypass edip geçebilecek
Program resimleri

dftprogiris.jpg

Gecilmeyecek bir programa benzemiyor şahsen

Dosyayı benimle paylaş müsait zamanda inceleyeceğim, muhtemelen themida yada vmp vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt