sxmeone1337
Bronz Üye
Arkadaşlar bunu istediniz fakat kullanmanıza değecek bir hile bile değil bu. Pastelenmiş ama bir insan pastelemeyi de mi beceremez diye yorumladım sadece. Salak saçma crashlediği oluyor sonraki basit eğlence maçına girerken. Leş bir hile anlayacağınız external kullanmanızı tavsiye ederim bunu kullanacağınıza. Zaten satıcıları da tam bir eşek onun bunun çocukları, müşterilerle asla ilgilenmiyorlar kafalarına göre hileyi kapatıp insanları bekletiyorlar, açıklama yapmıyorlar. En saçması da dc sunucularında bulunan salak çocuğun biri yanlış şeyler söylüyor bende çalışıyor pcnizi yeniden başlatın vs vs ahmak ahmak şeyler. Ayrıca bunların reklamını yapan salak qual mı ne malsa kafa tutuyor ukala ukala konuşuyor falan. Bilendim anlayacağınız bu sığırlara. Her neyse, crâck (mi diyorsunuz bu kelimeye bilmiyorum yeniyim buralarda) sayılır mı yaptığım bilmiyorum ama olayı şöyle arkadaşlar:
Benim paylaştığım "Crâck" olan loaderi çalıştırıyorsunuz, size söylenenleri uyguluyorsunuz. Dosyanın içinde kendi launcherları ile benim yazdığım launcher var. Çok basit yani yapılışı.
Not: Daha önce de belirttiğim gibi ilk paylaşımım umarım bir sorun yaşamam
[Tutorial]
[7MB] Crâck dosyasını çalıştırın
Orijinal Destroy Premium launcher'ını çalıştırın
[Screenshot(s)]
[Download Link]
[Virustotal]
Not: Dosyalar neden bu kadar false pos çıktı bilmiyorum muhtemelen packlendiği içindir ama iki dosya da temiz yöneticiler vmde çalıştırıp (yada reverseleyip) bakabilirler.
Benim paylaştığım "Crâck" olan loaderi çalıştırıyorsunuz, size söylenenleri uyguluyorsunuz. Dosyanın içinde kendi launcherları ile benim yazdığım launcher var. Çok basit yani yapılışı.
Not: Daha önce de belirttiğim gibi ilk paylaşımım umarım bir sorun yaşamam
[Tutorial]
[7MB] Crâck dosyasını çalıştırın
Orijinal Destroy Premium launcher'ını çalıştırın
[Screenshot(s)]
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[Download Link]
[Virustotal]
Not: Dosyalar neden bu kadar false pos çıktı bilmiyorum muhtemelen packlendiği içindir ama iki dosya da temiz yöneticiler vmde çalıştırıp (yada reverseleyip) bakabilirler.
Son düzenleme: