kullana biliyorsun şuanda projeyi dereleyip injectliceksin oyunakullanılabilir hale getirecek bir babayiğit varmıdır acaba
kanka sence onu yapabilecek kapasite bende varmıkullana biliyorsun şuanda projeyi dereleyip injectliceksin oyuna
hahaha doğrukanka sence onu yapabilecek kapasite bende varmı
ASJLFAFDKDSGHJFKASDJFSLDJHSBDJKJKSDHGLDJ olabilir youtube dan bakarızDayı gel çözelim bunu senle bende bir boktan anlamıyorum yolunu buluruz LŞAWDKLŞASDLŞZDCSJKLŞXCVJKLŞSDF
o değilde harbi iyi hileymişDayı gel çözelim bunu senle bende bir boktan anlamıyorum yolunu buluruz LŞAWDKLŞASDLŞZDCSJKLŞXCVJKLŞSDF
Aga hile iyi valla hatta ilk konuyu attığı zaman dedim bu hileyi foruma açık halinde getirseniz piyasanın bir tarafına koyarız diye bir cümle yazmıştım ve gerçekten de olur öyle bir şey + Konuyu açan arkadaş 2024 En İyi Konu ödülünü bile alır profilinde beleş rozet olurASJLFAFDKDSGHJFKASDJFSLDJHSBDJKJKSDHGLDJ olabilir youtube dan bakarız
o değilde harbi iyi hileymiş
kesinlikle olur bu arada bide bununla uğraşacak biri varmı forumda onu merak ediyom bide 2 tane paylaştı sanırımAga hile iyi valla hatta ilk konuyu attığı zaman dedim bu hileyi foruma açık halinde getirseniz piyasanın bir tarafına koyarız diye bir cümle yazmıştım ve gerçekten de olur öyle bir şey + Konuyu açan arkadaş 2024 En İyi Konu ödülünü bile alır profilinde beleş rozet olur
İnşallah çıkar dün Wolf indirdim bakalım beklemedeyizkesinlikle olur bu arada bide bununla uğraşacak biri varmı forumda onu merak ediyom bide 2 tane paylaştı sanırım