Delay ve HWİD ban farkı

ahbab01

Gold Üye
Delay ban ve HWİD ban farkı nedir? Sürekli olarak her konuda görüyorum. Delay yemişsindir, HWİD yemişsindir. Bu ikisi arasındaki fark nedir acaba? Şimdi ben 4 ay banlandım. Oyuna girince hem VAN152 alıyorum hemde girdiğim hesap ban yiyor. Hangisini yemiş oluyorum bu banlardan? Fark var mı?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
delayda oyuna gidirp 1 2 maç sonra ban yiyiorsun, delayda 1 2 hafta hileyle takılıp hwide çevirenler oluyor

Delay ban şöyle bir şey sen oyuna giriyorsun ve hesap 30-40 dk içinde ban yiyor ama senin bilgisayarın ban yemiyor hesap değiştirip her hesapta 30-40 dk oynayabilirsin. Hwid ise senin yediğin ban ben hwid yediğimde 4 ay sonra delaya dönüştü seninki ne olur bilmem.

Delay ban şöyle bir şey sen oyuna giriyorsun ve hesap 30-40 dk içinde ban yiyor ama senin bilgisayarın ban yemiyor hesap değiştirip her hesapta 30-40 dk oynayabilirsin. Hwid ise senin yediğin ban ben hwid yediğimde 4 ay sonra delaya dönüştü seninki ne olur bilmem.
17 Ocağı bekliyorum hocam, banımın kalkması için bu tarihi verdiler. İkisi birlikte kalkmıyormuş zaten varsa bile.

Başka bir oyunda hwid ban yediğimizde hwid değiştirici programlar ile tekrar girebiliyordum valarontda bu olmuyor mu?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt