Çözüldü Delay Banım Var Ne Zaman Kalkar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kontesteron

Gold Üye
anakart banı yediydim anakart banım kalktı ve şuanda delay banım var bu banı Format atmadan kaldırabilirmiyim kaldıramazsam kaç ay beklemem gerek ? (eğer oyunda yeni hesaptan girip oynasam delay süresi artarmı?)​

Ban yedikten 3 ve 4 ay sonra girebilirsin oyuna. Yeni hesap açıp oyuna girmeyi dene. 2-3 El sonra ban atıyorsa demek ki banın kalkmamıştır.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ban yedikten 3 ve 4 ay sonra girebilirsin oyuna. Yeni hesap açıp oyuna girmeyi dene. 2-3 El sonra ban atıyorsa demek ki banın kalkmamıştır.
banım var biliyorum

Şahsen benim uzamadı. Hiç riske girmek istemiyorum derseniz ticket atıp ne zaman banın kalkacağını öğrenebilirsiniz.
bana cevap bile vermiyolar spam'a Felanda düşmüyor, Ban Yiyen Hesabından Atın Değilmi ? yoksa enson oynadığın hesabın mailindenmi

3-4ay içinde açılır ban falan uzamıyor istediğin zaman gir dene benim banım 2.5 ay doldugunda acılmıstı bir kere

Kral onu ben beceremedim bi türlü ya ticket açtımda bot cevap veriyor 2 defe falan attı otistik bot bırakmış peşimi var mı bilgin yardımcı olur musun
Farklı kategorilerde aç ticket. O zaman cevap veriyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt