delay ban & hvci bypass

guatamara

Gold Üye
beyler colorbot kullandım birkaç gün sonra delay bana düştüm ticket attığımda 24 ocakta açılcağını öğrendim şuan oyuna girsem birkaç oyun oynayıp ban yesem bu süre uzarmı?

elimde halen colorbot var hvci by-passız kullanamıyorum windows 11 için çalışan önerebiliceğiniz bypass varmı

beyler colorbot kullandım birkaç gün sonra delay bana düştüm ticket attığımda 24 ocakta açılcağını öğrendim şuan oyuna girsem birkaç oyun oynayıp ban yesem bu süre uzarmı?

elimde halen colorbot var hvci by-passız kullanamıyorum windows 11 için çalışan önerebiliceğiniz bypass varmı
Bu tür colorbotlar yerine hvci açık veya kapalı farketmez her türlü şekilde çalısan colorbot alabilirdiniz.
https://cheatglobal.com/konu/uygun-...-gueveni-li-r-undetectable-hvci-on-off.55498/

Son düzenleme:

uzar kanka uzamaması çok mantıksız

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt