Arıyorum Debian + Kvm + Virt Manager + 1500 Tl Ücretini Vereceğim.

SkeulCheatss

https://skeulcheats.com/
Diamond Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Arkadaşlar Merhaba öncelikle. Bu adımlari öğretebilicek birilerini ariyorum. Ve Githubda ki nasıl kullanıcagıma dair öğreticek arkadaş Arıyorum ücretini vereceğim.
Bu işten iyi anlayan yazarsa sevinirim

Discord; Skeul#5217

Bu yöntemle gameguard ban kalkıyor adam bize gösterdi. 20 tane spoofer denedik gameguard ban kalkmadı.

First create Debian stick
Format and install Debian
Then use terminal@
Google how to create kvm in Debian
Sudo virt-manager

Kuran arkadaşımız. Cs 1.6 gibi oyunlarda aktif oynayabilmen için. 2 pc veya 2 ekran kartı 2 monıtor olması şart diyor bu doğru mu?

Bana yardımcı olmak isterdi fakat ingilizce bilmediğim için yardımcı olamıyor. Uzun sürüyormuş

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba öncelikle. Bu adımlari öğretebilicek birilerini ariyorum. Ve Githubda ki nasıl kullanıcagıma dair öğreticek arkadaş Arıyorum ücretini vereceğim.

Discord; Skeul#5217

Bu yöntemle gameguard ban kalkıyor adam bize gösterdi. 20 tane spoofer denedik gameguard ban kalkmadı.

Then use terminal@
Sudo virt-manager

Kuran arkadaşımız. Cs 1.6 gibi oyunlarda aktif oynayabilmen için. 2 pc veya 2 ekran kartı 2 monıtor olması şart diyor bu doğru mu?

Bana yardımcı olmak isterdi fakat ingilizce bilmediğim için yardımcı olamıyor. Uzun sürüyormuş
debian bir linux sürümü sanırsam usb'ye debian kurma aracını atmanı istemiş (formatla pc'yi debiana çevirme) kvm (kernel-based virtual machine) yani sanal sunucu ama daha sonrasını anlayamadım biraz daha açman lazım

sanırım anladım ama yanlış anlamışta olabilirim bilgisayara debian kurup içinde vm oluşturuyor vm e widnwos yüklüyor verilen githubda bypass projesi gibi bişey ancak sadece deban için hazırlanmış bu yüzden debiana çevrilmesi isteniyor

Son düzenleme:
debian bir linux sürümü sanırsam usb'ye debian kurma aracını atmanı istemiş (formatla pc'yi debiana çevirme) kvm (kernel-based virtual machine) yani sanal sunucu ama daha sonrasını anlayamadım biraz daha açman lazım

sanırım anladım ama yanlış anlamışta olabilirim bilgisayara debian kurup içinde vm oluşturuyor vm e widnwos yüklüyor verilen githubda bypass projesi gibi bişey ancak sadece deban için hazırlanmış bu yüzden debiana çevrilmesi isteniyor
Valla biraz cahilim bu konuda, adam acamadıgımız banı böyle açtırıyor ve gerçekten de açıyor. Yardimci olabilicek var mi gerçekten ücreti ödeyeceğim.

Evet doğru söyledin öyle yapıyor. Debian kuruyor öyle vm kuruyor sanırım

yarın detaylı incelerim
Haberini bekliyorum

Discord; Skeul#5217

Then use terminal@
Sudo virt-manager

Yani saçma bi oyun için pcni debiana çevirmeye değermi bilmiyorum vanguardda da çalışmıyormuş zaten çalışsa yapılırda ben şahsen yapmam

Valorant üflesem ban kalkıyor. Farklı bir anti-cheat icin denemeler yapmak istiyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt