warp

Emekli Mod
Başlıkta olduğu gibi, Dead by Daylight adlı oyunda hesap maxlıyorum. (Fulleme süresi max 5 dakikadır. Yani, hesap 5 dakika içerisinde elinizde olur.)

İçerikler...

Bütün Eklentilerden 2000 Adet
Bütün Eşyalardan 2000 Adet
Bütün Avantajlar (Perk) Açık
Bütün Karakterler Prestige 3, 50 Seviye

Fiyat: 20 TL

Ödeme Seçenekleri: İninal, Steam Gift Card. (İleride Papara'yada hizmet sunacağız.)

Ödemek İçin: hex#6666

Her hilede olduğu gibi bizim hilemizdede ban riski bulunuyor, yenilen banlar bizim sorumluluğumuzda değildir.

Son düzenleme:
bunu herkes yapabiliyor para ile almayın hesabınız ban yer ben yaptım yan steam hesabımda 2.gün ban yedi ana hesabınız da yaparsanız 20tl'ye hesap kaybedersiniz

Başlıkta olduğu gibi, Dead by Daylight adlı oyunda hesap maxlıyorum. (Fulleme süresi max 5 dakikadır. Yani, hesap 5 dakika içerisinde elinizde olur.)

İçerikler...

Bütün Eklentilerden 2000 Adet
Bütün Eşyalardan 2000 Adet
Bütün Avantajlar (Perk) Açık
Bütün Karakterler Prestige 3, 50 Seviye

Fiyat: 20 TL

Ödeme Seçenekleri: İninal, Steam Gift Card. (İleride Papara'yada hizmet sunacağız.)

Ödemek İçin: hex#6666
güvence varmıdır hocam

güvence varmıdır hocam
kesinlikle hocam, eğer güvenmiyorsanız yan hesap açıp aile paylaşımı ile dead by daylightı yan hesaba paylaşarak oraya yaptırabilirsiniz. ama güvenli olduğumuzu söylemek isterim..
bunu herkes yapabiliyor para ile almayın hesabınız ban yer ben yaptım yan steam hesabımda 2.gün ban yedi ana hesabınız da yaparsanız 20tl'ye hesap kaybedersiniz
evet herkes yapabiliyor ama herkesin yapabildiğiyle benim programımdaki ban şansı aynı değil. sence bedava hileyi paraya satacak kadar adi mi gözüküyorum?
20 tl demiş ?
hile ile mi yapıyorsun
evet hocam, 5 dakikada hesap fullendiği için hile ile yapılmış oluyor.

Aktif, Satın Almak İçin: hex#6666

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt