VivaLaVida
Silver Üye
Selamlar CheatGlobal ailesi. Ücreti mukabilinde hedef ip ye, siteye, portlarına Ddos atılır.
13.5gbs Upload hızları ile istenilen Ülkeye, Modeme, Mobil veriye Ddos atılır. Kısacası 7 kıtaya da Ddos atılır.
--Denenen Oyunlar--
-Pes Mobile, Pes 2021 pc Pes 2022 pc
-Fifa Mobile, Fİfa 22 pc
-Osm 2021/22 Mobile
-Top Eleven Mobile
-Silkroad Online
-Metin 2
(Bunlar bizim denediğimiz oyunlar, bu listeden farklı oyunlar için önce denemesi yapılır hedef ip tespit edilirse ücret konuşulur.)
Oyunlar için eşleşmelerde rakibi düşürüp kazanmak için kullanılıyor Ddos.
--Denenen Yazılımlar--
-C2 Connected.Me (Dayıların tam konumu bulup ben seni tanıyorum diyerek şantaj yapılabilir.)
-İnstagram (İletişime geçilmesi gerek, yani hedef ile konuşulması gerek o şekilde ip saptanabiliyor.)
-Facebook, Whatsap (İnstagram ile aynı şartları taşımaları gerekiyor.)
-Azar
-Omegle
İpsi olan hedefler için ücret daha düşüktür. İpsi olmayan hedefler için ipsini biz tespit ediyoruz onun için ücrette farklılık olabilir.
Bunun gibi 7 tane sunucumuz mevcuttur.
13.5gbs Upload hızları ile istenilen Ülkeye, Modeme, Mobil veriye Ddos atılır. Kısacası 7 kıtaya da Ddos atılır.
--Denenen Oyunlar--
-Pes Mobile, Pes 2021 pc Pes 2022 pc
-Fifa Mobile, Fİfa 22 pc
-Osm 2021/22 Mobile
-Top Eleven Mobile
-Silkroad Online
-Metin 2
(Bunlar bizim denediğimiz oyunlar, bu listeden farklı oyunlar için önce denemesi yapılır hedef ip tespit edilirse ücret konuşulur.)
Oyunlar için eşleşmelerde rakibi düşürüp kazanmak için kullanılıyor Ddos.
--Denenen Yazılımlar--
-C2 Connected.Me (Dayıların tam konumu bulup ben seni tanıyorum diyerek şantaj yapılabilir.)
-İnstagram (İletişime geçilmesi gerek, yani hedef ile konuşulması gerek o şekilde ip saptanabiliyor.)
-Facebook, Whatsap (İnstagram ile aynı şartları taşımaları gerekiyor.)
-Azar
-Omegle
İpsi olan hedefler için ücret daha düşüktür. İpsi olmayan hedefler için ipsini biz tespit ediyoruz onun için ücrette farklılık olabilir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunun gibi 7 tane sunucumuz mevcuttur.