Olum bu şey değil mi refonun r7flexin driverı alıp omicron srcsinde ki funcları geçirip kullandığı driver bu günde meşallah refonun degil olmuş nice commitsxD
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kuduruyon bi tıkbefore
after
Benim ile senin arandaki fark ne şimdi sende pastersın bende pasterım ahhahahahhahabefore
after
xD
hyr sen paster değilsin tek bildiğin visual studioda build butonuna tıklamakKuduruyon bi tık
Benim ile senin arandaki fark ne şimdi sende pastersın bende pasterım ahhahahahhaha
ben kullanmıyorum r7flex'in driver bebeğim leak etdim bak leak yazıyor xdOlum bu şey değil mi refonun r7flexin driverı alıp omicron srcsinde ki funcları geçirip kullandığı driver bu günde meşallah refonun degil olmuş nice commits
r7flex'den aldılar driver'i data ptr kullanıyorlar xd r7flex ve shoven ondan dolayı kuduruyor XDD,evet refo farkı 3 gün önce r7flexden çalıntı driver diye paylaşılmış şimdi alien zımbırtısının leaki olmuş meşallah yol geçen hanı gibi her gün farklı isimler veriliyor bakalım bu proje başka kime konuk olucak
,evet refo farkı 3 gün önce r7flexden çalıntı driver diye paylaşılmış şimdi alien zımbırtısının leaki olmuş meşallah yol geçen hanı gibi her gün farklı isimler veriliyor bakalım bu proje başka kime konuk olucak
R7flex pasterine bak sen Pasterliği yüzünden ilk ban yedi şimdide millete yalvarıyor birde bu paster hile satışı yapıyorxD