Data Ptr AlienCheats Leak

nolifw

Uzman Üye
xD

Ekran_goruntusu_2022-09-30_210134.jpg

Son düzenleme:
Sakin lan Noluyor Savaş Mı Çıktı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
xD

Olum bu şey değil mi refonun r7flexin driverı alıp omicron srcsinde ki funcları geçirip kullandığı driver bu günde meşallah refonun degil olmuş nice commits

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
xD

aYWuWZQ.png
,evet refo farkı 3 gün önce r7flexden çalıntı driver diye paylaşılmış şimdi alien zımbırtısının leaki olmuş meşallah yol geçen hanı gibi her gün farklı isimler veriliyor bakalım bu proje başka kime konuk olucak

Olum bu şey değil mi refonun r7flexin driverı alıp omicron srcsinde ki funcları geçirip kullandığı driver bu günde meşallah refonun degil olmuş nice commits
ben kullanmıyorum r7flex'in driver bebeğim leak etdim bak leak yazıyor xd
ve ayrıca biz leak ediyoruz farkındaysan kendi projemizi niye leak edelim yarım akıllı
aYWuWZQ.png
,evet refo farkı 3 gün önce r7flexden çalıntı driver diye paylaşılmış şimdi alien zımbırtısının leaki olmuş meşallah yol geçen hanı gibi her gün farklı isimler veriliyor bakalım bu proje başka kime konuk olucak
r7flex'den aldılar driver'i data ptr kullanıyorlar xd r7flex ve shoven ondan dolayı kuduruyor XDD
aYWuWZQ.png
Ekran_goruntusu_2022-09-30_210134.jpg

AlientCheat driver'ını leak etdikden sonra kaldır onu ya demesi xd hjahaha

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt