DarkComet RAT V5.3.1 (Localtonet) + (DuckDns) + (NO-İP) Kurulumu

BlackDynamite

Diamond Üye
İletişim
Merhaba Bu Gün Sizlerle DarkComet RAT Türkçe 5.3.1 Kurulumu Ve (Duckdns+ Packetriot ) Göstercem

Bu Log Gelme Kısmı
d490lb0.png

DarkComet Yönetim Kısmı

h68jatt.png

Kontrol Kısmı

ls02c4r.png

Dosya Yöneticisi

1dscl5h.png

Eğlence Menüsü

1ujye5l.png

Ekran İzleme Menüsü

4peq2s6.png

Virüs Total=

İndirme Linki=

Not=DarkComet RAT 2008 Yılında DarkCoderSc Adlı Kisi Tarafından gelistirilmeye baslandı ve günümüz 2024 kadar geldi hala Windows 11 de bile çalısıyor arkadaslar kurulum video ve indirme linkini verdim tabiki diyceksiniz bu virüs total neden böyle çok çıkarttı sebebi bunlar rad studio kodlandı yani arka planı pascal ve turbo delphi ile çalısır delphi doğrudan sistem üzerinde çalısan bir dildir bu nedenle bu program ilk çıktığında temizdi ama çok kullanınca içindeki algoritmalar bozuluyor ve antivirüslerden bu DarkComet RAT veri tabanlarına ekliyor ve sonra virüs totalin veri tabanı o yüzden öyle çok çıkartıyor yani anlıycağınız temizdir dosya ağ tarafiği ile dosyaya baktım temiz ve video kurulumu anlattım eğer hala süphelenen olursa virtualbox yada vmware da deneyebilirsiniz emek verdim paylasırsanız çok sevinirim sevgili modlar izin verirse paylasılcak buda onların kararı.

Son düzenleme:
Dipnot = Packetriot free hesap oluşturduğunuzda 1 gb banwitch var o bitince tunnel kapanıyor ya vdsl alın yada modemden port açın bide modlara sorarak bu bölüme konu açtım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba Bu Gün Sizlerle DarkComet RAT Türkçe 5.3.1 Kurulumu Ve (Duckdns+ Packetriot ) Göstercem

Bu Log Gelme Kısmı
d490lb0.png

DarkComet Yönetim Kısmı

h68jatt.png

Kontrol Kısmı

ls02c4r.png

Dosya Yöneticisi

1dscl5h.png

Eğlence Menüsü

1ujye5l.png

Ekran İzleme Menüsü

4peq2s6.png

turkhackteamdaki fosil konuyu niye attın yav. yeni ratlar bekliyoruz

Türkiye vds te açsak vds tarafından sorun çıkar mı gerçi kullanmam ben ratcı değilim de merak ettim

eskiden ne uğraşırdık bununla ya emeğine sağlık iyi paylaşım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt