Cyberpunk 2077 Creck | Bedava İndirin & Türkçe Yama ile

Dreamfancy 

Kurucu
İletişim
pOfpDf.jpg
hXJ0J5.jpg
VxjoZv.jpg

Oyun dünyasının merakla beklediği Cyberpunk 2077 hemen çıktı. Oyun kırıldı ve repack eklendi.
Doku niteliklerinin ve grafik kalitesinin olağanüstü olduğu bu oyunu herkesin oynaması gerek. Hikayenin ve
oyundaki akıcılığın müthiş bir şekilde ilerlemesi de oyun severleri ekranlara bağlıyor. Oyunun boyutu bir
hayli fazla ve sistem gereksinimlerinizin uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Direkt olarak
indirip kurulumu yapabilirsiniz. Dosya içerisinde talimatlar ve yönlendirmeler bulunuyor.

Sistem Gereksinimleri
İşlem Sistemleri: Windows 7 ;/ Windows 8 / Windows 10
İşlemci Gereksinimi: İntel Core i5 veya daha üstü
Ram Belleği: En az 8GB yada 12 GB
DirectX Sürümü: 11
Disk Boyutu: 75GB
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX yada daha üstü

Son anda sistem yetiyor :D torrent ilk defa oyun indiriyorum. Dolduğunda direk oyuna girebilecek miyim ? yoksa başka işlem yapmam gerek mi ?

Bu hatayı alıyorum ? yardımcı olabilecek var mı ?

Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü MSVCP140.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.

pOfpDf.jpg
hXJ0J5.jpg
VxjoZv.jpg

Oyun dünyasının merakla beklediği Cyberpunk 2077 hemen çıktı. Oyun kırıldı ve repack eklendi.
Doku niteliklerinin ve grafik kalitesinin olağanüstü olduğu bu oyunu herkesin oynaması gerek. Hikayenin ve
oyundaki akıcılığın müthiş bir şekilde ilerlemesi de oyun severleri ekranlara bağlıyor. Oyunun boyutu bir
hayli fazla ve sistem gereksinimlerinizin uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Direkt olarak
indirip kurulumu yapabilirsiniz. Dosya içerisinde talimatlar ve yönlendirmeler bulunuyor.

Sistem Gereksinimleri
İşlem Sistemleri: Windows 7 ;/ Windows 8 / Windows 10
İşlemci Gereksinimi: İntel Core i5 veya daha üstü
Ram Belleği: En az 8GB yada 12 GB
DirectX Sürümü: 11
Disk Boyutu: 75GB
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX yada daha üstü

Yararlı konu teşekkürler. :)

There was some hotfix patch, how can i download them sir?

Oyunu oynadım optimizasyon sorunu var ama oyun güzel bi süre sonra sıkıyor ama bide google driver link de sorun var

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt