Çözüldü Cwubs Reverser adlı kişi dolandiricidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SkeulCheatss

https://skeulcheats.com/
Diamond Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : Cwubs ( Reserver)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (dolandırıcılık)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (27.11.2023)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumda Reserver ama şuan reserverliği elinden alındı. DreamFancy Kanıtlari ilettim.)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Eklendi.)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Pek bir derdim yok, ürün crackletecektim. Fakat bizi salak yerine koydu kardeşimiz. Uzun olarak mesaj'da yazdım detaylari.)

Bir konuda cracklettiğini ve reserverliğini görmüştüm. Eklemiştim arkadaşı, istediklerimi yapabiliceğini söylemişti. Ben de yaparsanız bana kanıt sunarsanız, ödemeyi yaparım demiştim. Arkadaş önce parayi istedi, fakat ben önce parayi atmiyacağimi söylemiştim önce crackleyin bana video atın direk ödemeyi yapıyım dedim. Arkadaş ise hayır yapmam diyerek ben de çok ikiletmedim sohbeti kestim, fakat bugün bana cracklettiğine ait bir video attı. Ben de tabi inandım, neye güvenerek bu kardeşimize parayı attım? Cheatglobal'de reserverliğini görünce bana demişti, ben 2 bin tl için kimseyi dolandirmam adımı kirletmem. Herkes tanıyor beni demişti. Para hiç muhim değil helali hoş olsun ama insanları salak yerine koymamalisin kardeşim.

Burada ise kanıtları dekont'da duruyor.

Para gerçekten muhim değil, 2 Bin TL Gönderdim oda hiç umrumda değil. Beni salak yerine koyduğun için bu konuyu burada açıyorum. Parayi gönderir göndermez umursamamaya başladı her neyse. Yaşıda daha ufak ise 2 bin tl yi fazla gördü sanırsam :)

Bir tane ss de '' Önce dene olursa alırsın dediği şey ise spooferdir'' Konuyla alakasız.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

sablonu doldur lutfen

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

sablonu doldur lutfen
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : Cwubs ( Reserver)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (dolandırıcılık)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (27.11.2023)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumda Reserver ama şuan reserverliği elinden alındı. DreamFancy Kanıtlari ilettim.)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Eklendi.)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Pek bir derdim yok, ürün crackletecektim. Fakat bizi salak yerine koydu kardeşimiz. Uzun olarak mesaj'da yazdım detaylari.)

cs 1.6 için 2000 tl ödeme mi yaptınız tam bilmiyorum piyasasını, oyuna lafım yok güzel bazen mermiler çöp gitsede 2000 tl en fazla 2 3 hafta gidicek ona zaten

cs 1.6 için 2000 tl ödeme mi yaptınız tam bilmiyorum piyasasını, oyuna lafım yok güzel bazen mermiler çöp gitsede 2000 tl en fazla 2 3 hafta gidicek ona zaten
Kardesim oyun önemli değil, ben parayi attım parayi atar atmaz mesajlarıma geri dönmedi? Belki de gerçekten kırmıştır bana da vermiyor olabilir. Bilmiyorum Umarım sorun çözülür.

mazot param bile değil, para mesele değil ki. böyle yapmasi ayip üzücü.
ŞUAN KAMERAMI IZLIYOR SANIRIM PC DE RAT MI ATMIŞ KAMERAM AÇIK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt