CweYZ Yönetim Başvuru Formu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CweYZ

Prime Üye
İletişim
Yaşınızı bizimle paylaşır mısınız? 23
Daha önce başka forumda görev aldınız mı? Cheatglobal, realitycheats, rc , fivemturk.
Günlük ortalama aktiflik süreniz kaç saat? 8-12 / 4-11
Hangi kategorilerde görev yapmak istersiniz? Genel olarak yazılım ile alakalı bölümler benim için uygun olacaktır, aynı zamanda insanlara toplumda yanlış bilgi verilmesini önlemek amacıyla genel konulara da dahil olmayı çok isterim. Kendi ürünlerimi piyasaya sunan biriyim aynı zamanda ücretsiz şekilde insanların yararlanabileceği bir kaç proje sunmayı planlıyorum.
Yeteneklerinizden bize biraz bahseder misiniz? Oyun hileleri hakkında uzun süredir ilgi ve alakam bulunuyor, bir çok alanda reklam planlama dalında liderliğim bulunuyor. Yazılım, kodlama, js dev. Konusunda ilerleme kaydediyorum.
Ekibimize neden katılmak istiyorsunuz? Uzun zamandır bu forumda bulunuyorum, son zamanlarda bir çok dolandırıcının ve yanlış bilginin dolandığı bu foruma az da olsa katkı da bulunup ilgili yönetim ekibiyle güzel bir bağ kurmak istiyorum. Benim için resmiyetten çok dostluk önemli açıkçası:)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
# Başvurunuz reddedilmiştir .

image.png
image.png

Dürüstlük önemli hocam. Reddedilmenizde ki en büyük etken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt