CSGO Ücretsiz Esp-Aimbot Ve Bir sürü özellik

Rev

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar Ben Rev , Osiris Bildiğimiz üzere dt olmuştu Üzerinde birkaç Güncelleme Yapıp size sunmak istedim 1 gün boyunca oynadım VAC Ban yemedim O yüzden Paylaşıyorum

not: vt biraz kabarık çıktı gibi farklı csgo dllesini sokarsanız vt ye aynı sonucu verecektir modlar onaylamadan kullanmayın güvenlik amaçlı.

DT OLMUŞTUR

DLL'yi injektörle birlikte açıyorsunuz benim önerdiğim injektör GHOST İnjektör YouTubeden araştırıp Vac bypasslı İnjektör bulabilirsiniz

ÖZELLİKLER

AİMBOT

TRİGGERBOT
BACKTRACK
GLOW
CHAMS
ESP
VİSUALS
İNVENTORY CHANGER
SOUND
STAYLE
MİSC

CONFİG

Son düzenleme:
Merhabalar Ben Rev , Osiris Bildiğimiz üzere dt olmuştu Üzerinde birkaç Güncelleme Yapıp size sunmak istedim 1 gün boyunca oynadım VAC Ban yemedim O yüzden Paylaşıyorum

not: vt biraz kabarık çıktı gibi farklı csgo dllesini sokarsanız vt ye aynı sonucu verecektir modlar onaylamadan kullanmayın güvenlik amaçlı.

ÖZELLİKLER

AİMBOT

TRİGGERBOT
BACKTRACK
GLOW
CHAMS
ESP
VİSUALS
İNVENTORY CHANGER
SOUND
STAYLE
MİSC

CONFİG

osiris source elinde varsa paylaşırsan çok seviniriz :) yararlı konu olmuş iyi forumlar.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
osiris source elinde varsa paylaşırsan çok seviniriz :) yararlı konu olmuş iyi forumlar.
tabiki paylaşırım şu konu biraz ilgi görürse paylaşırım neden olmasın :)

tamamdır çünkü source paylaşılırsa çok güzel olur etraf osiris paste "private" hileler kaynar :winkwink:
osirisi ben yazamadım ki bir yerden buldum dt di güncelleme gelmiyordu güncelledim birkaç şeyi düzelttim sizlere sundum
@x0se konu ne zaman onaylanır hocam ?

ÖZELLİKLER

AİMBOT

TRİGGERBOT
BACKTRACK
GLOW
CHAMS
ESP
VİSUALS
İNVENTORY CHANGER
SOUND
STAYLE
MİSC

CONFİG

nasıl kullanılıcağını yazdım modlar onaylarsa kullanın İnjektör hiç farketmez VacBypasslı olursa sizin için çok daha iyi olur vac yemezsiniz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt