CSGO Skin lazım

SerhatAga04

Akdeniz, Antalya
Diamond Üye
Merhabalar csgo'da skin almak istedim ama hesabım kısıtlı olduğu için ben 5 dolar yani 74 türk lirası istedi bu kadar param yok yani skin, grafiti, çıkartma vb. şeyleri fiyatı hiç önemli değil 10 kuruşluk eşya bile gönderseniz Allah razı olsun şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler .:)

Merhabalar csgo'da skin almak istedim ama hesabım kısıtlı olduğu için ben 5 dolar yani 74 türk lirası istedi bu kadar param yok yani skin, grafiti, çıkartma vb. şeyleri fiyatı hiç önemli değil 10 kuruşluk eşya bile gönderseniz Allah razı olsun şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler .:)
keşke benimde olsa dasdasliş

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
REKLAM YAPMIYORUM
cs.money'den alabilirsin, 9 tl den güzel skinler çıkabiliyor arasıra. ben şahsen kullanıyorum

(bendede skin yok, aldığım hesap ban yiyor kfdsplfmpasdl, ama ucuz olduğu için yeniden alıyom)
iyi forumlar

REKLAM YAPMIYORUM
cs.money'den alabilirsin, 9 tl den güzel skinler çıkabiliyor arasıra. ben şahsen kullanıyorum

(bendede skin yok, aldığım hesap ban yiyor kfdsplfmpasdl, ama ucuz olduğu için yeniden alıyom)
iyi forumlar
reklam yapmıyorum zamanında o siteyi kullanmıştım

keşke paramız olsa da gönderebilsek
REKLAM YAPMIYORUM

iyi forumlar
benim hesabım da ban yemişti bu siteden :d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt