CSGO BEDAVA HVH HİLE

olcayq

Uzman Üye
HERKESE SELAMLAR CHEATGLOBAL AİLESİ

Bugün sizlere bedava csgo hvh için kullanabileceğiniz bir hile göstereceğim öncelikle bir injectore ihtiyacınız var ben

CSGhost-v4.3.1 kullanıyorum siz istediğinizi kullanabilirsiniz önerim CSGhost'dur size vereceğim link'ten indiriyoruz

CSGhost:
VT:

Hile dll:
VT:

Dlli ve injectoru indirkten sonra csghostumuzu açıyoruz ve csgoyu açmasını bekliyoruz açtıktan sonra SELECT DLL TO İNJECT adlı butona basarak MR.DLL i seçip oyuna geçerek insert tuşuna basıyoruz ve iyi eğlenceler

@hex

Son düzenleme:
CS de bidaha hile acmicam hep açtığımda fark ediyorlar :sarilbana:

HERKESE SELAMLAR CHEATGLOBAL AİLESİ

Bugün sizlere bedava csgo hvh için kullanabileceğiniz bir hile göstereceğim öncelikle bir injectore ihtiyacınız var ben

CSGhost-v4.3.1 kullanıyorum siz istediğinizi kullanabilirsiniz önerim CSGhost'dur size vereceğim link'ten indiriyoruz

CSGhost:
VT:

Hile dll:
VT:

Dlli ve injectoru indirkten sonra csghostumuzu açıyoruz ve csgoyu açmasını bekliyoruz açtıktan sonra SELECT DLL TO İNJECT adlı butona basarak MR.DLL i seçip oyuna geçerek insert tuşuna basıyoruz ve iyi eğlenceler

file:///C:/Users/L/Desktop/Screenshot_4.png
file:///C:/Users/L/Desktop/Screenshot_3.png
file:///C:/Users/L/Desktop/Screenshot_2.png
file:///C:/Users/L/Desktop/gt.png
file:///C:/Users/L/Desktop/ds.png

file:///C:/Users/L/Desktop/da.png
file:///C:/Users/L/Desktop/Screenshot_1.png

@hex
Ekrran görüntülerini yanlış uploadlamışsın. Discorddan birine atıp bağlantılarını almayı deneyebilirsin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt