Server arama herine hvh veya hacker vs hacker yazarsan çıkıyor daha önce bu şekilde girmistimmerhaba 3 4 arkadaş cs2 için hvh hilesi aldık normalde hepimiz legit oynayarak takılıyoduk ama hvh hilesi alınca türklerin fazla olduğu hvh serverı arıyoruz zevkli olabilir diye bilen varsa ip yi atabilirmi acaba
cs2 için filtrelediğim zaman çıkmıyo go da bende öyle giriyodumServer arama herine hvh veya hacker vs hacker yazarsan çıkıyor daha önce bu şekilde girmistim
hangi hileyi aldıncs2 için filtrelediğim zaman çıkmıyo go da bende öyle giriyodum
plaguecheat aldım 15 euro falandı galibahangi hileyi aldın
O hileyle sen premierde kendine göre rakipler ara bro bence. Çünkü hvh serverlarında genelde gs Crâck veya nl kullanıyorlar. Afedersin ama biraz eline verirler. Eğer illaki gireceğim benim totom yerinde durmuyor dersen google üzerinden bakabilirsin hvh serverları için.plaguecheat aldım 15 euro falandı galiba
valla hvh hakkında bilgim 0 ama sanırım nl şart 1 2 servera girdim elime değil ağzıma verdiler nl ye geçmek şart gibi duruyo ama nl 30 euro sorun değil ama bildiğim kadarıyla configlerde ücretle satılıyomuş ortalama fiyatları bilsem nl alıcamO hileyle sen premierde kendine göre rakipler ara bro bence. Çünkü hvh serverlarında genelde gs Crâck veya nl kullanıyorlar. Afedersin ama biraz eline verirler. Eğer illaki gireceğim benim totom yerinde durmuyor dersen google üzerinden bakabilirsin hvh serverları için.
cfg ortalama fiyatları 1 ile 5 dolar arası değişiyor hocam. Akzor diye bir eleman vardı sanırım onunkiler güzeldi Shadow HVH diye bir adam var yt'de onunki var. Yardımcı olurum cfg konusunda eğer istersen.valla hvh hakkında bilgim 0 ama sanırım nl şart 1 2 servera girdim elime değil ağzıma verdiler nl ye geçmek şart gibi duruyo ama nl 30 euro sorun değil ama bildiğim kadarıyla configlerde ücretle satılıyomuş ortalama fiyatları bilsem nl alıcam