Cs2 stream proof hakkında soru!

0FFXLINEZX

Efsane Üye
Beyler 1 hafta önce nixware aldım gayet legit takılıyorum vuruşlarımı klip olarak çıkaracağım fakat streamer proof yok o yüzden hilem kayıtta gözüküyor bunu nasıl önleyebilirim çözümünü bilen arkadaşlar yazarsa efsane olur

Obs Studio Üzerinden
Oyun Yakalama Seçeneğinde
Üçüncü Taraf Katmanları Yakala Seçeneğinin Tikini Kaldırıp Denermisiniz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Beyler 1 hafta önce nixware aldım gayet legit takılıyorum vuruşlarımı klip olarak çıkaracağım fakat streamer proof yok o yüzden hilem kayıtta gözüküyor bunu nasıl önleyebilirim çözümünü bilen arkadaşlar yazarsa efsane olur
external ise kayıt programından sadece oyunu seçerek gizleyebilirsin. internalse bilmiyorum denemdım ama externallerde çalışıyor

Hilede bu özellik yoksa kendi başına çözme ihtimalin çok imkansız. Fakat eğer varsa, chams özelliklerini streamprooflayamıyorsun, düz esp kısımlarını açıp obs oyun yakalama ile deneyebilirsin. Arkadaşın da dediği gibi 3. katmanı ve anti hile ayarının tikini de kaldırıp deneyin.

• Beğen
Tepkiler: Jyn

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt