ertanbaba1212
Gold Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Daha önce bir skin changer kullanıyordum ama son gelen güncellemeyle fix yedi bildiğiniz varsa çok da pahalı olmayan güvenli vac yedirmeyecek
Lifetime lık bana fazla gelir ben takılmalık giriyorum günlük haftalık olsa daha çok işimi görür
kral benim sana tavisyem midnight aylık 208 lira fakat kart seçeneği yok onun için reseller dan alman lazım ondada 230 lira falan tutuyor hem içinde esp aim var hemde skinchanger, esp aim kullanmasan bile rahatlıkla skinchanger i kullanabilirsinLifetime lık bana fazla gelir ben takılmalık giriyorum günlük haftalık olsa daha çok işimi görür
Eliware öneririm o zamanLifetime lık bana fazla gelir ben takılmalık giriyorum günlük haftalık olsa daha çok işimi görür
Ama ben ucuza veriyorum yani senin haftalık alacağın paraya ben lifetime veriyorum gibi birşeyLifetime lık bana fazla gelir ben takılmalık giriyorum günlük haftalık olsa daha çok işimi görür
Daha önce bir skin changer kullanıyordum ama son gelen güncellemeyle fix yedi bildiğiniz varsa çok da pahalı olmayan güvenli vac yedirmeyecek
reis tl bazında görüyordum normalde şuan euro bazlı gösteriyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir