türk hilesimi dostum mağarandan dışarı çıkpaste türko cheat
hileyi kullandım bikaç sıkıntısı var fps düşürüyor overlay gecikiyor vs ama fiyatı düşük main hesabınızda açılcak bi hile fena değil fiyatını karşılar derecede performans veriyo
1 yıldır menüsü böyle görünüyor bence önemli olan Cevizin kabuğu degil içicheckbox lar tanıdık geldi
ryzen 7 5700x var çoğu externalı kullandım onlara göre en kötü performansı veren bu ancak fiyatı düşük video yeni aimbotu hala o kadar iyi değil şahsen farklı bir external kullanıyorum şuanOverlay gecikmesi biraz bilgisayarının performansına bağlı ve çoğu external hile için olan bir durum antialiasing devre dışı bırakarak daha iyi çalışacak şekilde ayarlayabilirsin aimbot için 1 ay önceki haline göre şuan daha iyi
hayır değil benim overlay gtx 1050 ti + i3 7700 ile rahatça 144 fps verebiliyor gecikmesiz çalışıyorOverlay gecikmesi biraz bilgisayarının performansına bağlı ve çoğu external hile için olan bir durum antialiasing devre dışı bırakarak daha iyi çalışacak şekilde ayarlayabilirsin aimbot için 1 ay önceki haline göre şuan daha iyi
1 yıldır menüsü böyle görünüyor bence önemli olan Cevizin kabuğu degil içi