💎Pellix CS2 External ✅💥Kernel Driver 👓 Full Screen Support 🚀 Windows 10/11👑

dumbe215

Uzman Üye

Son düzenleme:
hileyi kullandım bikaç sıkıntısı var fps düşürüyor overlay gecikiyor vs ama fiyatı düşük main hesabınızda açılcak bi hile fena değil fiyatını karşılar derecede performans veriyo

hileyi kullandım bikaç sıkıntısı var fps düşürüyor overlay gecikiyor vs ama fiyatı düşük main hesabınızda açılcak bi hile fena değil fiyatını karşılar derecede performans veriyo

Overlay gecikmesi biraz bilgisayarının performansına bağlı ve çoğu external hile için olan bir durum antialiasing devre dışı bırakarak daha iyi çalışacak şekilde ayarlayabilirsin aimbot için 1 ay önceki haline göre şuan daha iyi
checkbox lar tanıdık geldi
1 yıldır menüsü böyle görünüyor bence önemli olan Cevizin kabuğu degil içi

Overlay gecikmesi biraz bilgisayarının performansına bağlı ve çoğu external hile için olan bir durum antialiasing devre dışı bırakarak daha iyi çalışacak şekilde ayarlayabilirsin aimbot için 1 ay önceki haline göre şuan daha iyi
ryzen 7 5700x var çoğu externalı kullandım onlara göre en kötü performansı veren bu ancak fiyatı düşük video yeni aimbotu hala o kadar iyi değil şahsen farklı bir external kullanıyorum şuan

1 yıldır menüsü böyle görünüyor bence önemli olan Cevizin kabuğu degil içi
hayır değil benim overlay gtx 1050 ti + i3 7700 ile rahatça 144 fps verebiliyor gecikmesiz çalışıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt