cs2 nfa accounts selling

onsens

Uzman Üye
hepinize merhabar arkadaşlar bugünden itibaren nfa cs2 hesapları (mailsiz hesaplar) satacağım bilgiler şöyle :

normal nfa account 5$
+10 günden fazla girilmemiş nfa accountlar 7$

olmak üzere fiyat veriyorum stokda problem olduğunda postta bildirilecektir, almak isteyen arkadaşlarım postun altına discord adresini yazarsa iletişime geçilecektir.
daha fazla bilgi isteyen arkadaşlarım için discord adresim = .godx1

Ödeme yöntemleri : Papara, steam gift card, btc, eth

NOT : toplu alımlarda alım miktarına bağlı olarak indirim yapılacaktır.

hesaplardan örnek bir görsel
image.png

image.png

aldığınız hesaplarda şansınıza bağlı olarak farklı oyunlar da çıkabilir

Son düzenleme:
Ekledim yavrum aimware kullanıyorum bol bol hesap banlatıcam demektir bu bol bol alırım senden discord bak :D

alışveriş yapıldı, alım için teşekkürler
Sorunsuz teslim aldım anında Normal NFA olmasına rağmen hesap sahibi son 2 haftada 17 saat oynamış sadece 700 saat seçkin hesap çıktı ellerine sağlık güvenilir satıcı +rep.

postunuza baktığımda satış görselinizdeki hesapta bekleme süresi olduğu gözüküyor satışını yaptığınız cs2 hesabında bekleme süresi bulunuyorsa değişim yapıyor musunuz?

postunuza baktığımda satış görselinizdeki hesapta bekleme süresi olduğu gözüküyor satışını yaptığınız cs2 hesabında bekleme süresi bulunuyorsa değişim yapıyor musunuz?
maalesef düşen hesap ne ise o sizin şansınıza kalıyor fakat 1 hafta gibi absürt bir ban olursa değişim yapılır evet

yoğun ilgi için teşekkürler şu an elimde sadece 5$lık olan hesaptan kaldı ve ondan da "1" tane kaldı

stoklar yarın yenilenecektir.

Stoklar yenilenmiştir aktif olarak 37 tane nfa hesap bulunmaktadır iletişim için discord.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt