Open Source CS2 External Kernel Driver Undetected Hack Expectional (SDK Fix Gereklidir)

TheRolesional

Bronz Üye
Öncelikle söyleyeyim bu program önceki cs2 sdk'sı üzerinde yapılmış olduğu için düzeltilmesi gerekiyor ben halledemedim. halledenler kendileri kullanabilirler. teşekkürler
eski ekran görüntülerinden koyacağım çünkü şuan çalışmıyor bu sebeple vt bulunmuyor kaynak kodunu inceleyebilirsiniz.

Uyarı: Ban yemek istemiyorsanız driver linki olarak koyduğum projedeki hileyi değil sadece driverı düzenleyip derleyin.
driveri kendi windows sürümünüzün offsetiyle uyumlu yapmanız gereklidir. bazı sistemlerde çalışmayabilir. entry.cpp kısmında offset bulunmaktadır.
Valorant Vanguard Anti-cheat'ı kapatmanız gerekli yoksa false ban yiyebilirsiniz driverdan dolayı pc'ye reset atmanız gereklidir valorant girmek isterseniz.

Sürücünün kaynak kodunu düzenleyebilmeniz için Windows Driver Kit kurmanız gerekmektedir.

Kaynak Kodu: (sdk fix gerekli)
Sürücünün kaynak kodu: (cs2-usermode kaynak kodunu derlemeyin write memory yapıyor vac yemenize neden olabilir. sistem offset fix gerekli)

kısac adüzenlediğim sürümn olan expectional write memory yapmıyor yalnızca read memory ile oyunu okuyor. driverla okuduğu için vac almıyor. düzenleyip kullananlara veya satacak olanlara (hiç umrumda değil) hayırlı olsun iyi günler :)

Yazmayı unutmuşum expectional bir prime hesap üzerinde 2 ay boyunca kullanılmıştır ve bu süre içinde ve sonrasında herhangi bir yasak almamıştır.

412412421.png

523.PNG

anlamadığınız bir durum olursa yazabilirsiniz. fakat sdk fix yapmayı bilmiyorum sormayın. fakat bunun için yardımcı olabilecek bir proje buldum inceleyebilirsiniz.

yardımcı olabilecek bir proje:

Son düzenleme:
adam düzeltebilen kullansın demiş kodlama yapmayı çözüm üretmeyi bilen adama yarar hocam elinize sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt