oyun dosyalarını doğrulamayı denedin miLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bana oyuna girerken böyle bi hata alıyorum ve oyuna giremiyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu resimde oyundan attıktans sonraki 2. uyarı idi
silah yarışında oynarken vac hata verdi kontrol ediniz doğru yükleyin filan dedi oyundan attı iyi oynuyodum hile sanılmış olabilirmi
asla hile ile ilgili bişey kullanmadım
Bu en son topluluk sunucularına girip çıktıktan sonra resmi sunucularda girmeye çalıştığımda oluyordu bende hocam. Csgo zamanlarıydı. Oyunu kapat aç yaptığımda düzeliyordu.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
silah yarışında oynarken vac hata verdi kontrol ediniz doğru yükleyin filan dedi oyundan attı iyi oynuyodum hile sanılmış olabilirmi
öncelikle hile kullanmadığın konusunda yalan söylediğini düşünüyorum. bu hata sadece hile kullanırken vac tarafından şüpheli birşey görülürse geliyor veya kaspersky vb antivirüsler varsa oluyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
gercekten hile kullanmayı sevmiyorum ve kullanmıyorumda ama kullananlarada bişey denilmez hocam neden bu forumdasın dersende konularıma bakabilirsin satış yapmaya calışıyorumöncelikle hile kullanmadığın konusunda yalan söylediğini düşünüyorum. bu hata sadece hile kullanırken vac tarafından şüpheli birşey görülürse geliyor veya kaspersky vb antivirüsler varsa oluyor
nasıl yapabilirim hocam bilgim yokoyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi
oyun dosyalarını doğruladım bu hala aynı hataoyun dosyalarını doğrulayınca geçiyordu diye biliyorum yt den bak
bu uygulama güvenlimihost dosyasını sıfırlamayı dene istersen
https://resethosts.com/