Çözüldü cs2 de hile kullanmıyorum ama vac hile yazılımı hata veriyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmoggShop

Diamond Üye
tamamdır daha yeni gecti doğrulamayı yaptım 10 dakka önce yeni girebiliyorum herkeze teşekkür ederim cevaplayanların konuyu kitleyebilirsiniz

Son düzenleme:

bana oyuna girerken böyle bi hata alıyorum ve oyuna giremiyorum

bu resimde oyundan attıktans sonraki 2. uyarı idi
silah yarışında oynarken vac hata verdi kontrol ediniz doğru yükleyin filan dedi oyundan attı iyi oynuyodum hile sanılmış olabilirmi
asla hile ile ilgili bişey kullanmadım
oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi

silah yarışında oynarken vac hata verdi kontrol ediniz doğru yükleyin filan dedi oyundan attı iyi oynuyodum hile sanılmış olabilirmi
Bu en son topluluk sunucularına girip çıktıktan sonra resmi sunucularda girmeye çalıştığımda oluyordu bende hocam. Csgo zamanlarıydı. Oyunu kapat aç yaptığımda düzeliyordu.

öncelikle hile kullanmadığın konusunda yalan söylediğini düşünüyorum. bu hata sadece hile kullanırken vac tarafından şüpheli birşey görülürse geliyor veya kaspersky vb antivirüsler varsa oluyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ben hile kullanmıyorkende çok oldu. oyunu kapat tekrar aç

öncelikle hile kullanmadığın konusunda yalan söylediğini düşünüyorum. bu hata sadece hile kullanırken vac tarafından şüpheli birşey görülürse geliyor veya kaspersky vb antivirüsler varsa oluyor
gercekten hile kullanmayı sevmiyorum ve kullanmıyorumda ama kullananlarada bişey denilmez hocam neden bu forumdasın dersende konularıma bakabilirsin satış yapmaya calışıyorum

oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi
nasıl yapabilirim hocam bilgim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt