F4TiH

Emekli Mod

Durum : 12.01.2022 Undetected

:turkish:Hilenin Özellikleri

- Aimbot
- Triggerbot
- Glow ESP
- Chams
- Bunnyhop
- Radar
- No flash

:turkish:Nasıl Kullanılır
1- Hileyi alttaki linkden indirin.
2-Hileyi rardan masaüstüne çıkartın ve CSGHOST-v4.3.1.exe'yi çalıştırın.
3- "Waiting CS:GO for to load..." yazısı geldiğinde Steam hesabınıza giriş yapın ve oyuna giriş yapın. (steam hesabı açıksa oto girecektir oyuna)
4- Oyuna giriş yaptıktan sonra masaüstüne dönüyoruz
5- CSGHOST-v4.3.1.exe uygulamın üzerine gelip yeşil yazıyla Select dll to inject yazan yere tıklıyoruz
6- Kovis.dll masaüstünde üzerine gelip aç diyoruz
7- Injected Sucessfully yeşil yazıyla hilenin aktif oldugunu göreceksiniz oyuna girip insert tuşuyla hilenin menüsünü açıp ayar yapabilirsiniz iyi oyunlar

HİLEYİ İNDİR

Eline sağlık dostum fakat artık csgonun bedava ve bu tarz hileleri algıladığını düşünüyorum

Eline sağlık dostum fakat artık csgonun bedava ve bu tarz hileleri algıladığını düşünüyorum
legit ayarlarda oynarsan sıkıntı olmaz tahminimce 5 gündür kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı
ban yeme durumu nedir
Ban riski varmı ??
minumum ayarlarda kullanılırsa sıkıntı olmaz her hilede ban riski var belli ettigin sürece paralı ücretsiz farketmez

legit ayarlarda oynarsan sıkıntı olmaz tahminimce 5 gündür kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı
Ben şanssızım o zaman ne kadar ücretsiz hile kullandıysam ban yedim wall açmadığım halde
Ama şu anda ücretli hile kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır felan report bile yemedim

Ücretsiz hileler eninde sonunda detected oluyor ban yeme ihtimali yüksek. Uygun fiyatlı hileler kullanmak daha mantıklı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt