CS:GO İçin VAC BYPASS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

j0erockhead

Gold Üye
:yazı:
Aşağıda Vermiş Olduğum vac-bypass csgoda hiç bir şekilde vac ban yememenizi sağlıyor
Yaklaşık 1 aydır legit oynayarak kullanıyorum ve ban yemedim
:kullan:
İlk olarak arkaplanda steam hiç bir şekilde açık olmaması gerekiyor görev yöneticisinden kapatın
Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeniz yeterli olacaktır
Steam açıldıktan sonra oyuna girip hilenizi injectleyebilirsiniz
Herşeyden önce antivirüs programını kapatmayı unutmayalım

:indir:

kanka hiçbir şekilde vac ban yemememizi nasıl sağlıyor overwatch üzerinden de vac yeniyor diye biliyorum vacdan kaçış yok ya : D

kanka hiçbir şekilde vac ban yemememizi nasıl sağlıyor overwatch üzerinden de vac yeniyor diye biliyorum vacdan kaçış yok ya : D
kanka ana hesabımı paylaştığım vac bypass ile kasıyorum gerçekten ban yemedim supreme eloya kadar çıktım legit oynayarak overwatch banından kurtulabiliyorsun

kanka dediğim gibi ana hesabımı paylaştığım vac bypass ile kasıyorum gerçekten ban yemedim supreme eloya kadar çıktım legit oynayarak overwatch banından kurtulabiliyorsun
kanka herkes iyi roleplay yapamaz ya tabi bu senin değil yapamayanların problemi ama yararlı konu teşekkür ederiz

Olay roleplay yapmakta yoksa hile açmadan bile ban yiyen vardır ow sayesinde bençe. Teşekkürler paylaşım için

:yazı:
Aşağıda Vermiş Olduğum vac-bypass csgoda hiç bir şekilde vac ban yememenizi sağlıyor
Yaklaşık 1 aydır legit oynayarak kullanıyorum ve ban yemedim
:kullan:
İlk olarak arkaplanda steam hiç bir şekilde açık olmaması gerekiyor görev yöneticisinden kapatın
Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeniz yeterli olacaktır
Steam açıldıktan sonra oyuna girip hilenizi injectleyebilirsiniz
Herşeyden önce antivirüs programını kapatmayı unutmayalım

:indir:

yararlı oldu teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt